Meister Lindura Eik Lively - Ultramattlakk herdet tregulv

27cm bredde, Ultramattlakkert overflate, 1-stavs tregulv

Meister

Varenr.
ME6330228914
Lager
På forespørsel
Pris
kr 749 pr. m².

Meister Eik Lindura Lively - herdet tregulv

Meister Eik Lindura Lively er et ultramattlakkert herdet tregulv med et nydelig fargespill og kvist som gir et levende og tidløst utseende. Dette gjør at gulvet passer inn i alt fra klassiske til moderne hjem. Dette naturfargede tregulvet skaper en god atmosfære i rommet.

Fiskebensgulvet til venstre på bildet er Meister HS500 Eik Classic Ultramattlakk, som du kan lese mer om her.

Lindura, herdet tregulv av høy kvalitet

Med sine brede planker er dette herdede tregulvet fra Lindura-serien til Meister, spesielt godt egnet til store rom. Plankenes spesielle produktstruktur gjør Lindura-gulv ekstremt slitesterkt og er dermed den ideelle gulvløsningen for oppholdsrom med mye trafikk. Tregulvet kan til og med benyttes i visse komersielle rom.  De naturoljede plankene gir gulvet en unik naturkvalitet, og skaper en spesiell atmosfære i ethvert rom.

Parkett fra Meister

Meister-parkett kalles "parkett med lang levetid" fordi dette gulvet med sine spesielle tekniske egenskaper er ekstremt holdbart. I motsetning til konvensjonell prefabrikkert parkett, er det ekstremt motstandsdyktige og dimensjonsstabile mellomlaget laget av HDF (fiberplate med høy tetthet). Det sikrer at fallende gjenstander, gåing med høye hæler eller andre mekaniske krefter gjør mye mindre skade enn med konvensjonell parkett med et midtre lag med granved. Siden det er spesielt tungt, øker også den installerte overflaten vekten. Dette har en positiv effekt på rommet og ganglydegenskapene. Kort sagt, du har mer ro i rommet! Takket være den perfekte forbindelsen mellom det slitende laget av edelt tre og HDF-midtsjiktet, kan flerlagsparkett spare rundt en tidel av tre sammenlignet med et massivt heltregulv.

Norges største gulvbutikk

Hos oss kan du kjøpe gulv både på nett og i butikk. Vi hjelper deg slik at du får med alt av tilbehør og riktig frakt. Alt til avtalt pris og leveringstid. Prisen er den samme på nett, telefon og i butikk. Vi holder til i store lokaler like ved Alnabru i Oslo. Velkommen til en hyggelig handel.

Varemerke
Meister
Kolleksjon
Lindura
Materiale
Eik
Design
Plank 1-stav
Sortering
Living
Valør
Medium
Farge
Naturell
Overflatebehandling
Mattlakk
Fas
Minifas 2-sider
Brinellverdi
5 - ekstremt hardt tre
Tykkelse
11 mm
Bredde
270 mm
Lengde
2200 mm
Lås
Klikksystem
Tåler gulvvarme
Egnet maks 27C overflatetemp
Kan legges i fuktige rom
Nei
Kontakt meg
Fyll inn feltene under og klikk
send for å gi oss en tilbakemelding
*
*
*