Meister Lindura Natural Terra Brown Eik - herdet tregulv

1-stavs plankegulv, 27 cm bred, hardvoksoljet overflate,

Meister

Varenr.
ME633122890927
Lager
Bestillingsvare
Pris
kr 749 pr. m².

Meister Lindura Natural Terra Brown - herdet tregulv

Meister Lindura Natural Terra Brown har et mørkt og nydelig fargespill med kvist som gir et levende og vakkert utseende. Dette gjør at gulvet passer inn i alt fra klassiske til moderne hjem. Dette er et brunt og herdet tregulv som skaper en god og lun atmosfære i rommet.

Lindura, herdet tregulv av høy kvalitet

Med sine brede planker er dette et tregulv fra Lindura-serien til Meister, som er spesielt godt egnet til store rom. Plankenes spesielle produktstruktur gjør Lindura-gulv ekstremt slitesterkt og er dermed den ideelle gulvløsningen for oppholdsrom med mye trafikk. Dette er et tregulv som kan benyttes i visse komersielle rom. De naturoljede plankene gir gulvet en unik naturkvalitet, og skaper en spesiell atmosfære i ethvert rom.

Parkett og tregulv fra Meister

Meister-parkett kalles "parkett med lang levetid" fordi dette gulvet med sine spesielle tekniske egenskaper er ekstremt holdbart. I motsetning til konvensjonell prefabrikkert parkett, er det ekstremt motstandsdyktige og dimensjonsstabile mellomlaget laget av HDF (fiberplate med høy tetthet). Det sikrer at fallende gjenstander, gåing med høye hæler eller andre mekaniske krefter gjør mye mindre skade enn med konvensjonell parkett med et midtre lag med granved. Siden det er spesielt tungt, øker også den installerte overflaten vekten. Dette har en positiv effekt på rommet og ganglydegenskapene. Kort sagt, du har mer ro i rommet! Takket være den perfekte forbindelsen mellom det slitende laget av edelt tre og HDF-midtsjiktet, kan flerlagsparkett spare rundt en tidel av tre sammenlignet med et massivt heltregulv.

Norges største gulvbutikk

Hos oss kan du kjøpe gulv både på nett og i butikk. Vi hjelper deg slik at du får med alt av tilbehør og riktig frakt. Alt til avtalt pris og leveringstid. Prisen er den samme på nett, telefon og i butikk. Vi holder til i store lokaler på Nyland, kun 5 minutter fra Alnabru i Oslo. Velkommen til en hyggelig handel.

Varemerke
Meister
Kolleksjon
Lindura
Materiale
Eik
Design
Plank 1-stav
Sortering
Natur
Valør
Medium, Mørk
Farge
Brun
Overflatebehandling
Børstet oljet
Fas
Minifas 2-sider
Brinellverdi
5 - ekstremt hardt tre
Tykkelse
11 mm
Bredde
270 mm
Lengde
2200 mm
Lås
Klikksystem
Tåler gulvvarme
Egnet maks 27C overflatetemp
Kan legges i fuktige rom
Nei

Relaterte varer

Kontakt meg
Fyll inn feltene under og klikk
send for å gi oss en tilbakemelding
*