Parkett - Meister PD450 Eik Harmonious 9000 - ultramatt lakk

Plank 255 x 2400 mm, børstet, ultra matt lakk, 1-stavs parkett, 9000

Meister

Varenr.
ME5218009000
Lager
Bestillingsvare
Pris
kr 1 198 pr. m².

Ultramatt lakkert eikeparkett - Meister Eik harmonious

Den naturfargede 1-stavs ultramatt lakkerte eikeparketten er et tidløst og elegant valg for enhver boliginnredning. Eikeparketten har en naturlig og rolig fargetone, som gir rommet en avslappet atmosfære. Med sin 1-stavskonstruksjon har parketten et moderne uttrykk, samtidig som den har den tradisjonelle sjarmen fra naturlig eiketre.

Meister PD 450 - parkett med ultramatt lakk

Dette er en 1-stavsparkett med ultramattlakkert overfalte. Et utrolig vakkert gulv som vil gi ditt hjem en følelse av luksus og eleganse.

Meister PD 450 1-stavsparkett er tilgjengelig i en rekke forskjellige farger, slik at du kan finne en stil som passer perfekt til din smak og stil. Enten du ønsker å legge til en moderne touch eller ønsker å skape en mer tradisjonell følelse, vil du finne en farge og stil som passer til dine preferanser.

Så hvis du ønsker å investere i et vakkert og elegant gulv som vil gi ditt hjem en følelse av luksus og eleganse, bør du definitivt vurdere Meister PD 450 1-stavs ultra matt lakkert parkett. Dette er en investering som vil gi deg glede og tilfredshet i mange år fremover, samtidig som det vil øke verdien av ditt hjem.

Norges største gulvbutikk

Hos oss kan du kjøpe gulv både på nett og i butikk. Vi hjelper deg slik at du får med alt av tilbehør og riktig frakt. Alt til avtalt pris og leveringstid. Prisen er den samme på nett, telefon og i butikk. Vi holder til i store lokaler på Nyland, kun 5 minutter fra Alnabru i Oslo. Velkommen til en hyggelig handel i vår gulvbutikk.

Varemerke
Meister
Kolleksjon
Parkett PD 450
Materiale
Eik
Design
Plank 1-stav
Valør
Medium
Farge
Naturell
Overflatebehandling
Ultramatt lakk
Fas
Minifas 2-sider
Brinellverdi
4 - meget hardt tre
Tykkelse
13 mm
Bredde
255 mm
Lengde
2400 mm
Lås
Klikksystem, MasterclicPlus
Kontakt meg
Fyll inn feltene under og klikk
send for å gi oss en tilbakemelding
*