Parkett - Meister PD450 Eik Lively 9048 - ultramatt lakk

Plank 255 x 2400 mm, børste, ultra matt lakkert 1-stavs parkett, 9048

Meister

Varenr.
ME5218009048
Lager
Bestillingsvare
Pris
kr 1 040 pr. m².

Lys naturfarget eikeparkett - Meister eik lively

Denne lyse naturfargede 1-stavs eikeparketten er et vakkert og naturlig valg for enhver boliginnredning. Eikeparketten har en innbydende fargetone, som gir rommet en følelse av harmoni. Med sin 1-stavskonstruksjon har parketten en tidløs sjarm og naturlig uttrykk som passer perfekt til enhver stil.

Meister PD 450 - parkett med ultramatt lakk

1-stavs parkett med ultramattlakkert overfalte. Et utrolig vakkert gulv som vil gi ditt hjem en følelse av luksus og eleganse.

Meister PD 450 1-stavsparkett er tilgjengelig i en rekke forskjellige farger, slik at du kan finne en stil som passer perfekt til din smak og stil. Enten du ønsker å legge til en moderne touch eller ønsker å skape en mer tradisjonell følelse, vil du finne en farge og stil som passer til dine preferanser.

Så hvis du ønsker å investere i et vakkert og elegant gulv som vil gi ditt hjem en følelse av luksus og eleganse, bør du definitivt vurdere Meister PD 450 1-stavs ultra matt lakkert parkett. Dette er en investering som vil gi deg glede og tilfredshet i mange år fremover, samtidig som det vil øke verdien av ditt hjem.

Norges største gulvbutikk

Hos oss kan du kjøpe gulv både på nett og i butikk. Vi hjelper deg slik at du får med alt av tilbehør og riktig frakt. Alt til avtalt pris og leveringstid. Prisen er den samme på nett, telefon og i butikk. Vi holder til i store lokaler på Nyland, kun 5 minutter fra Alnabru i Oslo. Velkommen til en hyggelig handel i vår gulvbutikk.

Varemerke
Meister
Kolleksjon
Parkett PD 450
Materiale
Eik
Design
Plank 1-stav
Tykkelse
13 mm
Bredde
255 mm
Lengde
2400 mm
Lås
Klikksystem, MasterclicPlus
Monteringsmetode
Flytende eller hellimes
Tåler gulvvarme
Egnet maks 27C overflatetemp
Kan legges i fuktige rom
Nei
Kontakt meg
Fyll inn feltene under og klikk
send for å gi oss en tilbakemelding
*