Parkett - Meister PD450 Limed White Authentic Eik 9003

Plank 255 x 2400 mm, børstet, ultra matt lakk, 1-stavs parkett, Longlife 9003

Meister

Varenr.
ME5218009003
Lager
Bestillingsvare
Pris
kr 1 049 pr. m².

Ultramatt lakkert eikeparkett - Limed white authentic

Denne hvite 1-stavs ultra matte lakkerte eikeparketten er et stilrent og moderne valg for enhver boliginnredning. Den lyse fargen gir rommet en frisk og lys atmosfære, samtidig som den ultramatte lakken gir en silkemyk og jevn overflate. Eikeparketten har en 1-stavs konstruksjon, som gir en moderne og minimalistisk look.

Meister PD 450 - parkett med ultramatt lakk

Denne 1-stavs parketten med ultramattlakkert overfalte er et utrolig vakkert gulv som vil gi ditt hjem en følelse av luksus og eleganse.

Meister PD 450 1-stavs parkett er tilgjengelig i en rekke forskjellige farger, slik at du kan finne en stil som passer perfekt til din smak og stil. Enten du ønsker å legge til en moderne touch eller ønsker å skape en mer tradisjonell følelse, vil du finne en farge og stil som passer til dine preferanser.

Så hvis du ønsker å investere i et vakkert og elegant gulv som vil gi ditt hjem en følelse av luksus og eleganse, bør du definitivt vurdere Meister PD 450 1-stavs ultra matt lakkert parkett. Dette er en investering som vil gi deg glede og tilfredshet i mange år fremover, samtidig som det vil øke verdien av ditt hjem.

Norges største gulvbutikk

Hos oss kan du kjøpe gulv både på nett og i butikk. Vi hjelper deg slik at du får med alt av tilbehør og riktig frakt. Alt til avtalt pris og leveringstid. Prisen er den samme på nett, telefon og i butikk. Vi holder til i store lokaler på Nyland, kun 5 minutter fra Alnabru i Oslo. Velkommen til en hyggelig handel i vår gulvbutikk.

Varemerke
Meister
Kolleksjon
Parkett PD 450
Materiale
Eik
Design
Plank 1-stav
Valør
Lys
Farge
Hvit
Overflatebehandling
Ultramatt lakk
Fas
Minifas 2-sider
Brinellverdi
4 - meget hardt tre
Tykkelse
13 mm
Bredde
255 mm
Lengde
2400 mm
Lås
Klikksystem, MasterclicPlus
Monteringsmetode
Flytende eller hellimes
Tåler gulvvarme
Egnet maks 27C overflatetemp
Kan legges i fuktige rom
Nei
Kontakt meg
Fyll inn feltene under og klikk
send for å gi oss en tilbakemelding
*