Parador Classic 2030 Eik Vintage Grey Antique

Vinylplank 216mm. Tre tekstur

Parador

Varenr.
PA1730638
Lager
På forespørsel
Pris
kr 489 pr. m².

Parador Classic 2030 Eik Vintage Grey Antique - klikkvinyl

Dette er et rustikk mørkt vinylgulv med lange planker. Vinylgulvet har naturlig trestruktur, noe som gir gulvet et autentisk utseende. Det mørke gulvet gir rommet en varm og koselig atmosfære, og bidrar samtidig til å gi boligen et elegant og eksklusivt uttrykk.

Klikkvinyl med HDF-kjerne består vanligvis av fiberplater med svært høy tetthet. Vinylbelegget er en naturtro etterligning av treverk, fliser eller naturstein, med en preget overflate. Gulvet er slitesterkt og enkelt å legge. Parador Classic 2030 Eik Vintage Grey Antique passer meget godt i hjem der det er barn eller hund i hus.

Klikkvinyl med HDF-kjerne egner seg like godt både privat og bedrift

Parador Classic 2030 Eik Vintage Grey Antique er et vinylgulv med brede planker fra kolleksjonen Classic 2030. Gulvet har kompromissløs kvalitet, et klassisk design, er universelt anvendelig og oppfyller høye design- og kvalitetsstandarder. Klikkvinyl med HDF-kjerne fra Parador har en unike sjarm, hvor overflatestrukturen er veldig autentisk med ekte tre. Dette designet er tilgjengelig som en bred planke i formatet 1207 x 216 x 9,6 mm.

Gulvet er faset hele veien og gir et autentisk helhetsinntrykk. Det oppstår derfor en spesiell atmosfære som skaper et vakkert og komfortabelt hjem. Parador vinylgulv Classic 2030 designgulv har en HDF-kjerneplate med økt beskyttelse mot svelling, som kan utjevne mindre ujevnheter. Vinylgulvet er robust, antibakterielt og enkle å vedlikeholde og kan enkelt legges takket være Safe-Lock® PRO-klikksystem. Gulvene egner seg for montering på gulvvarme. Trinnlydisolasjonen laget av kork, sikrer behagelig romakustikk og høy grad av gang- og bokomfort.

Varemerke
Parador
Kolleksjon
Classic 2030
Materiale
Vinyl
Design
Plank 1-stav
Valør
Mørk
Farge
Brun
Overflatebehandling
Trestruktur
Tykkelse
9,6 mm
Bredde
216 mm
Lengde
1207 mm
Lås
Safe-Lock PRO
Monteringsmetode
Flytende
Tåler gulvvarme
Egnet maks 27C overflatetemp
Kan legges i fuktige rom
Nei
Bruksklasse
Priv/komm./industri 23/31
Kontakt meg
Fyll inn feltene under og klikk
send for å gi oss en tilbakemelding
*
*
*