Parador Classic 2030 Shufflewood harmony

Vinylmix 216mm. Rustikk tekstur

Parador

Varenr.
PA1601384
Lager
På forespørsel
Pris
kr 399 pr. m².

Parador Classic 2030 Shufflewood Harmony - klikkvinyl

Parador Classic 2030 Shufflewood Harmony er et uttrykksfullt grått vinylgulv som skaper en livlig atmosfære i rommet. Grått er en elegant og allsidig farge og grå gulv har derfor blitt mer populært de siste årene.

Parador Classic vinylgulv er et økonomisk alternativ til parkettgulv og takket være et enkelt klikk legger en rask og effektiv løsning.

Klikkvinyl med HDF-kjerne egner seg godt til både kontorlandskap og bolig

Parador Classic 2030 Shufflewood Harmony er et vinylgulv med brede planker fra kolleksjonen Classic 2030. Gulvet har kompromissløs kvalitet, et klassisk design, er universelt anvendelig og oppfyller høye design- og kvalitetsstandarder. Klikkvinyl med HDF-kjerne fra Parador har en unike sjarm, hvor overflatestrukturen er veldig autentisk med ekte tre. Dette designet er tilgjengelig som en bred planke i formatet 1207 x 216 x 9,6 mm.

Gulvet er faset hele veien og gir et autentisk helhetsinntrykk. Det oppstår derfor en spesiell atmosfære som skaper et vakkert og komfortabelt hjem. Parador vinylgulv Classic 2030 designgulv har en HDF-kjerneplate med økt beskyttelse mot svelling, som kan utjevne mindre ujevnheter. Vinylgulvet er robust, antibakterielt og enkle å vedlikeholde og kan enkelt legges takket være Safe-Lock® PRO-klikksystem. Gulvene egner seg for montering på gulvvarme. Trinnlydisolasjonen laget av kork, sikrer behagelig romakustikk og høy grad av gang- og bokomfort.

Varemerke
Parador
Kolleksjon
Classic 2030
Materiale
Vinyl
Design
Plank 1-stav
Valør
Lys, Medium
Farge
Grå
Overflatebehandling
Trestruktur
Tykkelse
9,6 mm
Bredde
216 mm
Lengde
1207 mm
Lås
Safe-Lock PRO
Monteringsmetode
Flytende
Tåler gulvvarme
Egnet maks 27C overflatetemp
Kan legges i fuktige rom
Nei
Bruksklasse
Priv/komm./industri 23/31
Kontakt meg
Fyll inn feltene under og klikk
send for å gi oss en tilbakemelding
*
*
*