Parador Trendtime 6 Oak Royal White Limed

Parador

Varenr.
pa1744636
Lager
På forespørsel
Pris
kr 499 pr. m².

Parador Trendtime 6 Eik Royal White Limed - klikkvinyl

Dette lyse vinylgulvet gjør at rommet får et luftig og lett uttrykk. Lyse gulv gjør at rommet virker større, de er mer nøytrale og gjør det dermed lettere å møblere rommet. De grå fargetonene i gulvbordene er er både beroligende og sofistikert og gir rommet en god atmosfære.

Klikkvinyl med HDF-kjerne er godt egnet for både bolig og industri

Parador Eik Royal White Limed fra Trendtime 6-kolleksjonen, er en topputøver med krefter til å imponere. Takket være den autentiske gjengivelsen av nesten naturlige tre, oppfyller den de høyeste designstandardene.

Ultimat holdbarhet og enkel pleie, er uttrykk for en optimal kombinasjon av teknologi og design. Den børstede teksturen til dette antibakterielle og robuste vinylgulvet, imiterer kvister i treet og fine sprekker på en levende måte. Den firesidige fasingen fremhever utseendet til ekte tregulv, og leveres i formatet 2200 x 216 x 9,6 mm.

Varmt under føttene og behagelig med tanke på sin akustikk, er Parador vinylgulv fra kolleksjonen Trendtime 6,  gulv med god trinnlydsdemping og bokomfort. HDF-kjerneplaten er impregnert for å hindre svelling, og gjør samtidig at gulvet forblir formstabilt. Små ujevnheter i underlaget kompenseres uten problemer.

Takket være Safe-Lock® PRO klikksystem kan dette gulvet legges enkelt, trygt og tilpasset. Gulvet egner seg godt for legging på gulvvarme.

Produsentgaranti for privat bruk sier mye om den høye påliteligheten til dette gulvet. (Slitasjeklasse 23 og 33 i henhold til Paradors garantivilkår) For kommersiell bruk gis det en garantiperiode på ti år. (i henhold til Paradors garantivilkår)

Varemerke
Parador
Kolleksjon
Trendtime 6
Materiale
Vinyl
Design
Plank 1-stav
Valør
Lys
Farge
Hvit, Grå
Overflatebehandling
Trestruktur
Fas
Minifas 4-sider
Tykkelse
9,6 mm
Bredde
216 mm
Lengde
2200 mm
Lås
Safe-Lock PRO
Monteringsmetode
Flytende
Tåler gulvvarme
Egnet maks 27C overflatetemp
Kan legges i fuktige rom
Nei
Bruksklasse
Priv/komm./industri 23/33/42
Kontakt meg
Fyll inn feltene under og klikk
send for å gi oss en tilbakemelding
*
*
*