Arbeid Trapperenhold

Varenr.
90090
Lager
Ikke tillat kjøp
Pris
kr 0 pr. måned.

Trapperenhold i borettslag og sameier i Oslo og omegn

Vi utfører trappevask for borettslag og sameier i Oslo og deler av Viken. Dersom ditt borettslag eller sameie har behov for renholdstjenester, anbefaler vi deg å kontakte oss for en uforpliktende samtale.

Å holde trappene rene og ryddige er viktig for både beboere og besøkende i borettslag og sameier. Vår vaktmestertjeneste tilbyr en praktisk og kostnadseffektiv løsning for trapperenhold i Oslo og omegn. Våre erfarne vaktmestere bruker moderne utstyr og rengjøringsmidler for å sikre at trappene dine er rene og skinnende, og at eventuelle farlige områder blir merket og tatt hånd om. Vi sørger også for å fjerne søppel og avfall fra trappeoppgangen,  renhold av rekkverk, vindusavsatser, dører og karmer. For de borettslag som har heis, utfører vi renhold av knapper, vegger og speil i heisen.

Vi er konkurransedyktige når det kommer til pris og kvalitet. Kontakt oss i dag for en skreddersydd avtale som passer for ditt borettslag eller sameie, og la oss ta ansvar for å holde trappene dine rene og trygge!

Kontakt meg
Fyll inn feltene under og klikk
send for å gi oss en tilbakemelding
*
*
*