CTC EcoAir 510M Luft-til-vann-varmepumpe

Varenr.
CT58760
Lager
Ikke tillat kjøp

Luft-til-vann-varmepumpe CTC EcoAir 510M

CTC EcoAir 510M, turtallsstyrt varmepumpe med effekt på 2–10 kW som automatisk tilpasser seg husets effektbehov gjennom året. Modell: 510M. Svært effektiv turtallsstyrt luft/vannvarmepumpe som tilpasser seg automatisk husets eller eiendommens effektbehov gjennom året. Ved stort effektbehov øker effekten, og ved lavere behov kjører kompressoren saktere, og effekten reduseres. Derfor får du alltid maksimal besparelse.

Effektivv turtallssyrt luft/vann-varmepumpe

CTC EcoAir 510M er optimalisert for å på best mulig måte ta vare på den miljøvennlige energien som er i luften. Den overfører luftens energi til varme og varmt vann, og den trenger ikke borehull eller sløyfer i bakken. CTC EcoAir 510M har automatisk avfrosting som gir mer varme, mer effekt og lenger levetid. CTC EcoAir 510M er naturligvis utstyrt med oppvarmet kondensbeholder.

CTC EcoAir 510M skal alltid installeres med en av innendørsmodulene for styring og varmtvann. Vi anbefaler CTC EcoZenith i350. For å gjøre det enkelt å justere varme og varmtvann, har alle innendørsmodulene våre en fargeberøringsskjerm.

Innendørsmodulen CTC EcoZenith i350 er utstyrt med en høyeffektiv varmtvannsbereder som produserer over 300 liter varmt vann.

Oppgitte Ecodesigndata (skala A+++ til G) gjelder sammen med innemodul.

CTC EcoAir 500M 3x400V blir faset ut og erstattes av CTC EcoAir 600M 3x400V.

Fordeler med luft-til-vann-varmepumpen EcoAir 510M:

  • Den beste energiklassen: A+++
  • Gir inntil 80% lavere oppvarmingskostnader
  • Varmepumpe med lavt støynivå
  • Høyeste årsvirkegrad: 4,6 o SCOP
  • Gir varme ned til -22 °C, og produserer vann ved inntil 65 °C
  • Invertestyrt kompressor
  • Innebygd kondensvannbeholder
  • Styres via mobiltelefonen med CTC Connect+

Vi har 2-3 måneders leveringstid på varmepumper, men kan levere raskere på enkelte modeller. Ønsker du å vite pris og leveringstid på varmepumper, ta kontakt for en uforpliktende samtale.

Kontakt meg
Fyll inn feltene under og klikk
send for å gi oss en tilbakemelding
*
*
*