CTC EcoPart 400 Væske-til-vann-varmepumpe

Varenr.
CTC58570
Lager
Ikke tillat kjøp

CTC EcoPart 400

En serie med høyeffektive og kompakte varmepumper på 6–17 kW som oppfyller varmebehovet til villaen og mindre industrilokaler.

Høyeffektiv og kompakt varmepumpe

CTC EcoPart er en kompakt varmepumpe med samme ytelse som CTC EcoHeat, men uten styring og varmtvannsbereder. Innovativ teknologi gir varmepumpen meget høy virkningsgrad og en besparelse på inntil 80 %. CTC EcoPart kan produsere 65 ºC varmt vann. Det gjør at du kan få mer badevann og varmere element. Perfekt for hus som har høye turledningstemperaturer.

CTC EcoPart er fleksibel og kan kobles til eksisterende eller nytt anlegg. Berg-, jord- eller sjøvarme brukes som varmekilde. Kuldebærersystemet kan enkelt kobles til på varmepumpens høyre side, venstre side, overside eller på baksiden.

Hvis takhøyden er lav og en normal varmepumpe for høy, passer denne perfekt. CTC EcoPart 406–412 sammen med innemodulen CTC EcoZenith i255L/i360L. Da blir produktenes funksjon en komplett varmepumpe med styring og varmtvann.

Hvis du har ekstra stort varmtvannsbehov, kan du koble CTC EcoPart til multitanken CTC EcoZenith i550 Pro. Den har en kapasitet på over 600 liter 40 °C varmtvann, noe som er nok til 15 dusjende tenåringer.

Hvis du vil koble CTC EcoPart til eksisterende anlegg, kompletterer du med styremodulen CTC EcoLogic L/M. Hvis energibehovet er ekstra stort, kan da inntil ti varmepumper samkjøres.

Den rapporterte effektiviteten til varmesystemene gjelder sammen med kontrollenheten CTC EcoLogic. Skala for Ecodesigndata: A+++ til G

Fordeler med væske-til-vann-varmepumpen CTC EcoPart 400:

  • Kan enkelt kobles til eksisterende anlegg
  • Tilgjengelig i seks størrelser: 6-17 kW
  • Høyeffektiv varmepumpeuten styring og varmtvannsbereddning
  • Inntil ti varmepumper kan samkjøres
  • Perfekt på steder med lav takhøyde
  • Stillegående scrollkompressor, lavt lydnivå
  • Mykstartfunksjon
  • Fleksibel tilkobling, kuldebærersystemet kan enkelt kobles til varmepumpens høyre side, venstre side, overside eller baksiden

Vi har 2-3 måneders leveringstid på varmepumper, men kan levere raskere på enkelte modeller. Ønsker du å vite pris og leveringstid på varmepumper, ta kontakt for en uforpliktende samtale.

Kontakt meg
Fyll inn feltene under og klikk
send for å gi oss en tilbakemelding
*
*
*