Dr. Schutz Wood and Cork Floor Cleaner 750ml

Dr. Schutz

Varenr.
906187012a22
Lager
På forespørsel
Pris
kr 179 pr. stk.

Dr. Schutz rengjøringsmiddel for kork- og tregulv

Et løsemiddelfritt rengjøringsmiddel for regelmessig rengjøring av kork- og tregulv som er utstyrt med en vannbestandig forsegling. Dr. Schutz Wood and Cork Floor Cleaner har utmerkede fett- og smussløftende egenskaper. Anbefales til sluttrengjøring etter oppussing av bygg og bolig på tre- og korkgulv.

 

Dr. Schutz Wood and Cork Floor Cleaner - 750 ml

Et løsemiddelfritt rengjøringsmiddel for regelmessig rengjøring av kork- og tregulv.  Kan også brukes til sluttrengjøring etter oppussing av bygg og bolig på tre- og korkgulv.

  • Fortynn Wood & Cork Floor Cleaner i et forhold på 1: 200 (50 ml til 10 l vann) og tørk lett over gulvet med denne løsningen.
  • For større overflatearealer, bruk en fortynning opp 1: 200 til 1: 400 ved hjelp av sprayrensemetoden i kombinasjon med en monodisk maskin som SRP 1 pluss en hvit eller rød pute.
  • Fjern fettmerker og annet smuss som fester seg til gulvet med ufortynnet Wood & Cork Floor Cleaner og en ikke-slipende hvit pute. Skyll deretter grundig med rent vann med en oppvridd klut.
  • Daglig rengjøring: 0,1 liter per 100 m² (fortynning 1: 200)

Merk: Tre- og parkettgulv er naturlige produkter og bør aldri utsettes for fuktig eller vått over lengre tid da de kan absorbere vann og endre fasong. (opphovning). Tørk derfor kun av slike gulv med lett fuktighet (dvs. med godt oppvridd klut) og sørg for at det ikke opprettes noen "bassenger" med vann på gulvet.

Vær oppmerksom på Dr. Schutz's tekniske instruksjoner for rengjøring av gulv og bygninger finner man her: www.dr-schutz.com.

Varemerke
Dr. Schutz
Materiale
Rengjøringsmiddel