BerryAllloc Bergen Eik Skipsgulv Laminat - Shipdeck 1-stavs

BerryAlloc, Høytrykkslaminat, Skipsgulv i laminat, 1-stavs, Original-serien

BerryAlloc

Varenr.
AL62002013
Lager
På forespørsel
Pris
kr 455 pr. m².

BerryAlloc Bergen Eik skipsgulv av høytrykkslaminat

Opplev eksepsjonell kvalitet med BerryAlloc sitt Bergen Eik Skipsgulv – en harmonisk kombinasjon av funksjonalitet og skjønnhet. Med sitt naturtro eikedekor gir dette gulvet rommet ditt et varig preg av nordisk luksus. Laget av høytrykkslaminat, kombinerer det slitestyrke med enestående estetikk.

Bergen Eik Skipsgulv laget av høytrykkslaminat

BerryAlloc Original Bergen Eik skipsgulv laminatgulv. Gi hjemmet ditt et preg av tidløs skjønnhet med Bergen Eik Skipsgulv fra BerryAlloc. Dette eksklusive gulvet kombinerer autentisk eikedekor med banebrytende teknologi, og skaper et varig uttrykk av nordisk luksus. Med enestående holdbarhet og naturlig skjønnhet blir Bergen Eik Skipsgulv et stilsikkert valg for de som setter pris på det ekstraordinære. Bring maritim eleganse inn i ditt hjem med Bergen Eik Skipsgulv – for et gulv som er like unikt som din egen bolig. 

Original-kolleksjonen fra BerryAlloc

Verdens sterkeste gulv, utrolig tøffe, men også ekstremt vakre. På jakt etter et skipsgulv? Original-kolleksjonen fra BerryAlloc har alt og kan gi travle boliger og næringslokaler et unikt og autentisk interiør.

Høytrykkslaminat - verdens sterkeste gulv

Det er lett å merke hvordan den majestetiske norske naturen har inspirert BerryAllocs høytrykksgulv. Ikke bare tåler høytrykksgulvene våre tøff bruk, men de er usedvanlig vakre og gjør det enkelt å skape lune og vakre rom.

Norges største gulvbutikk

Hos oss kan du kjøpe gulv både på nett og i butikk. Vi hjelper deg slik at du får med alt av tilbehør og riktig frakt. Alt til avtalt pris og leveringstid. Prisen er den samme på nett, telefon og i butikk. Velkommen til en hyggelig handel.

Varemerke
BerryAlloc
Kolleksjon
Original
Materiale
Laminat, Høytrykkslaminat
Design
Plank 1-stav, Skipsgulv
Valør
Lys, Medium
Farge
Naturell
Overflatebehandling
Trestruktur
Tykkelse
11 mm
Bredde
198 mm
Lengde
1207 mm
Lås
AluLoc
Monteringsmetode
Flytende
Tåler gulvvarme
Egnet maks 27C overflatetemp
Kan legges i fuktige rom
Nei
Bruksklasse
Priv/komm./industri 34
Kontakt meg
Fyll inn feltene under og klikk
send for å gi oss en tilbakemelding
*
*
*