BerryAlloc Grand Majestic Etna Grey

Høytrykkslaminat 2410x303 mm

BerryAlloc

Varenr.
AL62002127
Lager
Bestillingsvare
Pris
kr 659 pr. m².

BerryAlloc Grand Majestic Etna Grey

Høytrykkslaminat fra BerryAlloc gir den perfekte kombinasjonen av design og holdbarhet. Grand Majestic-kolleksjonen har 2,4 meter lange og 30 cm brede planker, som gir denne kolleksjonen en fantastisk følelse av åpen romslighet. Dette er klassifisert som det kraftigste laminatgulvet på markedet, og er derfor ideelt for alle hjem og områder med stor trafikk.

1-stavs ekstra store planker. Grå eik i en struktert og matt overflate.

Et elegant og grått t høytrykkslaminatgulv i en strukturert og matt overflate. Plankene er i lange lender, der det er lagt stor vekt på gulvets generelle utseende i kombinasjon av design og overflate. Dette veldig lyse, nesten hvite,  laminatgulvet  er et gulv som gjør at  rommet virker større. Dette er et spennende valg når du skal velge ditt nye gulv.

Etna Grey er et slitesterkt høytrykkslaminatgulv som tåler det meste og har livstidsgaranti ved bruk i bolig.

Høytrykkslaminat fra BerryAlloc gir den perfekte kombinasjonen av design og holdbarhet. Grand Majestic-kolleksjonen har lange og ekstra brede høytrykkslaminatbord.  Grand Majestic er designet og produsert i Norge og representerer den siste utviklingen innen den progressive teknologien til BerryAlloc® høytrykkslaminatgulv. Grand Majestic er en sammensmeltning av trendsettende estetikk med høy ytelse og er toppen av deres HPL-innovasjon: verdens sterkeste laminatgulv i en planke med ekstraordinære dimensjoner som fremdeles er lett å installere og enkel å ta vare på.

Vi har laminatgulvet utstilt i vår gulvbutikk i Oslo. Kan også bestilles online i vår nettbutikk.

PS: Referansebildene er tatt hjemme hos en kunde med med varm og dus belysning, fargen fremstår derfor mindre grå på bildene enn det den faktisk er.

 

 

Varemerke
BerryAlloc
Kolleksjon
Grand Majestic
Materiale
Høytrykkslaminat
Design
Plank 1-stav
Valør
Lys
Farge
Grå
Bredde
300 mm
Lengde
2400 mm
Lås
AluLoc
Monteringsmetode
Flytende
Tåler gulvvarme
Egnet maks 27C overflatetemp
Kan legges i fuktige rom
Nei
Kontakt meg
Fyll inn feltene under og klikk
send for å gi oss en tilbakemelding
*