Kährs Renaissance Eik Palazzo Bianco

Hollansk mønster, hvit mattlakk

Kährs

Varenr.
15313BEKVVKW
Lager
Bestillingsvare
Pris
kr 1 149 pr. m².

Kährs Renaissance Eik Palazzo Bianco - mønsterparkett

Eik Palazzo Bianco er et hvitpigmentert gulv i klassisk Hollandsk mønster som minner om en epoke med praktfull gulvstil. Inneholder eikens naturlige fargevariasjoner. Kan inneholde mindre kvister. Børstet og mattlakkert overflate.

Kahrs mønstergulv - Hollandsk mønster

Gulv i rutenettmønster er et mønster som består av fire horisontale og vertikale staver, noe som gir en interessant dimmensjon til interiøret. Rutenettmønster kan legges på flere ulike måter. Kährs har valgt en moderne vri og kan tilby allerede ferdigkonstruerte parkettgulvbord i hollandskt mønster. Rutenettmønstret parkett blir kaldt både for Hollandsk mønster og Nederlandsk mønster. Dette rutenettmønstrede gulvet minner om en epoke med praktfull gulvstil, da den har røtter fra 1600-tallet. Gulvet gir en stilig og sofistikert eleganse til rommet.

Sertifisert Kährs-ambassadør

Vi er sertifisert Kährs-ambassadør, tildelt av Kährs Academy, som betyr at vi har riktig kvalitet og opplæringsnivå når vi selger Kährs-gulv.

Norges største gulvbutikk

Hos oss kan du kjøpe gulv både på nett og i butikk. Vi hjelper deg slik at du får med alt av tilbehør og riktig frakt. Alt til avtalt pris og leveringstid. Prisen er den samme på nett, telefon og i butikk. Velkommen til en hyggelig handel.

Varemerke
Kährs
Kolleksjon
European Renaissance
Materiale
Eik
Design
Ruter
Sortering
Natur
Valør
Lys
Farge
Hvit
Overflatebehandling
Mattlakk
Brinellverdi
4 - meget hardt tre
Tykkelse
15 mm
Bredde
198,5 mm
Lengde
2426 mm
Lås
Woodloc
Monteringsmetode
Flytende eller hellimes
Tåler gulvvarme
Egnet maks 27C overflatetemp
Kan legges i fuktige rom
Nei
Kontakt meg
Fyll inn feltene under og klikk
send for å gi oss en tilbakemelding
*