Kährs Renaissance Eik Palazzo Biondo

Hollansk mønster, hvit mattlakk

Kährs

Varenr.
KW15314BEK20
Lager
Bestillingsvare
Pris
kr 1 129 pr. m².

Kährs Renaissance Eik Palazzo Biondo - mønsterparkett

Dette hvitfargede eikegulvet fra European Renaissance Collection er laget i et klassisk og tidløst hollandskt mønster. Hvert bord er forsiktig børstet for å få fram sorteringens karakter og treets struktur. Mattlakk som begrenser skinn og beskytter mot daglig slitasje. Dette er en lys mønsterparkett som gir rommet et moderne og luftig preg.

Kahrs mønstergulv - Hollandsk mønster

Gulv i rutenettmønster er et mønster som består av fire horisontale og vertikale staver, noe som gir en interessant dimmensjon til interiøret. Rutenettmønster kan legges på flere ulike måter. Kährs har valgt en moderne vri og kan tilby allerede ferdigkonstruerte parkettgulvbord i hollandskt mønster. Rutenettmønstret parkett blir kaldt både for Hollandsk mønster og Nederlandsk mønster. Dette rutenettmønstrede gulvet minner om en epoke med praktfull gulvstil, da den har røtter fra 1600-tallet. Gulvet gir en stilig og sofistikert eleganse til rommet.

Sertifisert Kährs-ambassadør

Vi er sertifisert Kährs-ambassadør, tildelt av Kährs Academy, som betyr at vi har riktig kvalitet og opplæringsnivå når vi selger Kährs-gulv.

Norges største gulvbutikk

Hos oss kan du kjøpe gulv både på nett og i butikk. Vi hjelper deg slik at du får med alt av tilbehør og riktig frakt. Alt til avtalt pris og leveringstid. Prisen er den samme på nett, telefon og i butikk. Velkommen til en hyggelig handel.

Varemerke
Kährs
Kolleksjon
European Renaissance
Materiale
Eik
Design
Ruter
Valør
Lys
Farge
Hvit
Overflatebehandling
Mattlakk
Brinellverdi
4 - meget hardt tre
Tykkelse
15 mm
Bredde
198,5 mm
Lengde
2426 mm
Lås
Woodloc
Monteringsmetode
Flytende eller hellimes
Tåler gulvvarme
Egnet maks 27C overflatetemp
Kan legges i fuktige rom
Nei
Kontakt meg
Fyll inn feltene under og klikk
send for å gi oss en tilbakemelding
*