Kährs Renaissance Eik Palazzo Fumo

Hollansk mønster, røkt mattlakk

Kährs

Varenr.
KW15313REK15
Lager
Bestillingsvare
Pris
kr 1 299 pr. m².

Kährs Renaissance Eik Palazzo Fumo - mønsterparkett

Eik Palazzo Fumo er et gulv i klassisk Hollansk mønster som minner om en epoke med praktfull gulvstil. Inneholder eikens naturlige fargevariasjoner med større fargeforskjeller. Gulvet har en moderne tvist i røkt og matt lakk som gir en varm brun tone. Kan inneholde mindre kvister. Dette er en mørk mønsterparkett som skaper dybde og intensitet i interiøret. Dette mønsteret sammen med den brune fargen, gjør at gulvet oppfattes som elegant.

Kahrs mønstergulv - Hollandsk mønster

Gulv i rutenettmønster er et mønster som består av fire horisontale og vertikale staver, noe som gir en interessant dimmensjon til interiøret. Rutenettmønster kan legges på flere ulike måter. Kährs har valgt en moderne vri og kan tilby allerede ferdigkonstruerte parkettgulvbord i hollandskt mønster. Rutenettmønstret parkett blir kaldt både for Hollandsk mønster og Nederlandsk mønster. Dette rutenettmønstrede gulvet minner om en epoke med praktfull gulvstil, da den har røtter fra 1600-tallet. Gulvet gir en stilig og sofistikert eleganse til rommet.

Sertifisert Kährs-ambassadør

Vi er sertifisert Kährs-ambassadør, tildelt av Kährs Academy, som betyr at vi har riktig kvalitet og opplæringsnivå når vi selger Kährs-gulv.

Norges største gulvbutikk

Hos oss kan du kjøpe gulv både på nett og i butikk. Vi hjelper deg slik at du får med alt av tilbehør og riktig frakt. Alt til avtalt pris og leveringstid. Prisen er den samme på nett, telefon og i butikk. Velkommen til en hyggelig handel.

Varemerke
Kährs
Kolleksjon
European Renaissance
Materiale
Eik
Design
Ruter
Sortering
Natur
Valør
Mørk
Farge
Brun
Overflatebehandling
Mattlakk
Brinellverdi
4 - meget hardt tre
Tykkelse
15 mm
Bredde
198,5 mm
Lengde
2426 mm
Lås
Woodloc
Monteringsmetode
Flytende eller hellimes
Tåler gulvvarme
Egnet maks 27C overflatetemp
Kan legges i fuktige rom
Nei
Kontakt meg
Fyll inn feltene under og klikk
send for å gi oss en tilbakemelding
*