Meister Lindura HS500 Eik Alabaster

Fiskeben 140x700mm, ultramatt lakk, herdet fiskebens tregulv

Meister

Varenr.
ME6332008929
Lager
På forespørsel
Pris
kr 899 pr. m².

Meister HS500 Alabaster Eik ultramatt lakkert - fiskebensparkett

Er en lys fiskebensparkett med som gir boligen et herskapelig og klassisk preg. Fiskebensmønster passer både i klassiske og moderne hjem.

Fiskebensparkett

Fiskebensparkett er et klassisk og eksklusivt format innen parkettgulv, hvor man legger stavene i fiskebensmønster. Fiskebensmønster er en gammel og tradisjonsrik måte å legge tregulv på, samtidig er den moderne og har et eksklusiv preg over seg. Fiskebensmønster har sine røtter helt tilbake til 1500-tallet, og man forbinder ofte fiskebensmønster med herskapelige hjem. Fiskebensmønster setter særpreg i ditt hjem og legges ofte i rom man ønsker å fremheve, da den gir både et klassisk og herskapelig preg på interiøret.

Meister Lindura herdet fiskebensparkett

Lindura i fiskebeinsformat er en veldig moderne versjon av et klassisk leggemønster. Den ultramatte lakkerte finishen, som trenger fukt inn i hver eneste pore, får ikke bare dette gulvet til å se ekstra sofistikert og naturlig ut, men gjør det også spesielt lett å vedlikeholde og motstandsdyktig mot flekker og mikroriper (små riper i den lakkerte overflaten som ikke trenger gjennom til det ekte trebelegg). Dessuten er den til og med enkel å legge takket være det patenterte UniZip-klikksystemet.

Norges største gulvbutikk

Hos oss kan du kjøpe gulv både på nett og i butikk. Vi hjelper deg slik at du får med alt av tilbehør og riktig frakt. Alt til avtalt pris og leveringstid. Prisen er den samme på nett, telefon og i butikk. Velkommen til en hyggelig handel.

Varemerke
Meister
Kolleksjon
Lindura
Materiale
Eik
Design
Fiskebensmønster
Sortering
Living
Valør
Lys
Farge
Hvit
Overflatebehandling
Mattlakk
Fas
Minifas 4-sider
Brinellverdi
7 - Ekstremt hardt tre
Tykkelse
11 mm
Bredde
140 mm
Lengde
700 mm
Lås
Klikksystem
Tåler gulvvarme
Egnet maks 27C overflatetemp
Kan legges i fuktige rom
Nei
Kontakt meg
Fyll inn feltene under og klikk
send for å gi oss en tilbakemelding
*
*
*