Parador Trendtime 4 Eik Askada Mattlakkert

Parador

Varenr.
PA1744426
Lager
På forespørsel
Pris
kr 849 pr. m².

Parador Trendtime 4 Eik Askada Mattlakkert

Dette er en grå mattlakkert parkett som passer i alle husets rom. Denne lysegrå parketten gjør at rommet får et mer luftig og lett uttrykk. Lyse gulv gjør at rommet virker større, de er mer nøytrale og gjør det dermed lettere å møblere rommet.

 

Parador Eik Askada Trendtime 4 er en grå eikeparkett i kolleksjonen Trentime 4 til Parador. Sortering er Living, som betyr at gulvet er preget av et livlig utseende og understreker treets opprinnelige karakter.

Trentime 4 oppfyller de høye krav til både design og kvalitet. Det høykvalitetskonstruerte tregulvet med mattlakkert overflate, skaper en helt spesiell og naturlig atmosfære for enhver stuestemning.

Eikegulv er svært populært og blir mye brukt i interiør på grunn av treets egenskaper. Strukturen og utseendet blir ansett som både moderne og tradisjonelt. Treet kan gi mange mønstre, og designet varierer fra rolig til uttrykksfullt. Lysere ytterved og kvister gir store nyansevariasjoner og muligheter for både naturlige og fargede gulv.

Dette er et gulv som er enkelt å montere på grunn av sitt automatic-click-system med lang endekantlås. Gulvet kan monteres flytende på plant fast underlag, men kan også hellimes.

Varemerke
Parador
Kolleksjon
Trendtime 4
Materiale
Eik
Design
Plank 1-stav
Sortering
Living
Valør
Lys
Farge
Grå
Overflatebehandling
Mattlakk
Fas
Minifas 4-sider
Brinellverdi
4 - meget hardt tre
Tykkelse
13 mm
Bredde
160 mm
Lengde
2010 mm
Lås
Automatic-Click
Monteringsmetode
Flytende eller hellimes
Tåler gulvvarme
Egnet maks 27C overflatetemp
Kan legges i fuktige rom
Nei
Kontakt meg
Fyll inn feltene under og klikk
send for å gi oss en tilbakemelding
*
*
*