Parkett - Meister PS300 Authentic Off-white Eik 9021

Plank 142x1187 mm, faset, børstet, ultra matt lakk, 1-stavs parkett, 9021

Meister

Varenr.
ME5220009021
Lager
Bestillingsvare
Pris
kr 769 pr. m².

Ultra matt lakk parkett - Meister authentic off-white eik

Denne lyse 1-stavs ultra matte lakkerte eikeparketten er et stilrent og moderne valg for enhver boliginnredning. Den lyse nyansen gir rommet en frisk og lys atmosfære. Eikeparketten har en 1-stavskonstruksjon, som gir en moderne og minimalistisk look. Velg den hvite 1-stavs ultra matt lakkerte eikeparketten for å skape et moderne og tidløst uttrykk i din bolig.

Meister PS 300, ultramatt lakkert 1-stavs parkett

Ønsker du en gulv som kombinerer elegant design med kvalitet? Da bør du ta en titt på denne ultramatt lakkerte 1-stavs parketten fra Meister. Denne parketten har et pent og vakkert utseende.

PS 300-serien fra Meister har parkettbord som er 142 mm brede og er derfor den perfekte gulvløsningen for mindre rom, eller når det er ønskelig med variasjon i gulvmønstret. Denne 1-stavs parketten kan legges i to forskjellige mønstre: med alternative skjøter (forskjøvet med halvparten av lengden på parkettlisten), eller tilfeldig (lagt uten identifiserbart mønster).

Norges største gulvbutikk

Hos oss kan du kjøpe gulv både på nett og i butikk. Vi hjelper deg slik at du får med alt av tilbehør og riktig frakt. Alt til avtalt pris og leveringstid. Prisen er den samme på nett, telefon og i butikk. Vi holder til i store lokaler i Østre Aker vei 205, kun 5 minutter fra Alnabru i Oslo. Velkommen til en hyggelig handel i vår gulvbutikk.

Varemerke
Meister
Kolleksjon
PS 300
Materiale
Eik
Design
Plank 1-stav
Valør
Lys
Farge
Naturell, Hvit
Overflatebehandling
Ultramatt lakk
Fas
Mikrofas 4 sider
Brinellverdi
4 - meget hardt tre
Tykkelse
13 mm
Bredde
142 mm
Lengde
1187 mm
Lås
Klikksystem
Monteringsmetode
Flytende eller hellimes
Tåler gulvvarme
Egnet maks 27C overflatetemp
Kan legges i fuktige rom
Nei
Kontakt meg
Fyll inn feltene under og klikk
send for å gi oss en tilbakemelding
*