Parador Trendtime 4 Eik Cream Mattlakkert

Parador

Varenr.
Pa1739937
Lager
Bestillingsvare
Pris
kr 849 pr. m².

Parador Eik Creme Trendtime 4

Dette er en naturfarget, mattlakkert og klassisk parkett som passer i alle husets rom. Parketten skaper en god atmosfære i rommet og er en parkett med harmonisk tretekstur og fine fargenyanser. Plankene har en allsidig mini-fas, som diskret avbryter utseendet på de installerte planker og understreker det typiske konstruerte tregulvutseendet.

Parador Trendtime n parkett  av eik i kolleksjonen Classic 3060 til Parador.

Sortering er Living, som betyr at gulvbordene er preget av et livlig utseende som understreker treets opprinnelige karakter.

Classic 3060 oppfyller de høyeste krav til både design og kvalitet. Det høykvalitetskonstruerte tregulvet med en mattlakkert overflate, skaper en helt spesiell og naturlig atmosfære for enhver stuestemning.

Gulvplankene er av høy kvalitet og finnes i formatet 2010 x 160 x 13 mm. Den firesidige minifasingen fremhever diskret hver enkelt planke og understreker dermed den naturlige kvaliteten til tregulvet.

Dette er et gulv som er enkelt å montere på grunn av sitt automatic-click-system med lang endekantlås. Gulvet kan monteres flytende på plant fast underlag, men kan også hellimes.

Varemerke
Parador
Kolleksjon
Trendtime 4
Materiale
Eik
Design
Plank 1-stav
Sortering
Living
Valør
Medium
Farge
Naturell
Overflatebehandling
Mattlakk
Fas
Minifas 4-sider
Brinellverdi
4 - meget hardt tre
Tykkelse
13 mm
Bredde
160 mm
Lengde
2010 mm
Lås
Automatic-Click
Monteringsmetode
Flytende eller hellimes
Tåler gulvvarme
Egnet maks 27C overflatetemp
Kan legges i fuktige rom
Nei
Kontakt meg
Fyll inn feltene under og klikk
send for å gi oss en tilbakemelding
*