Saga Basic Eik 3-Stav mattlakkert eikeparkett

3-stavs eikeparkett, 2200 x 207 x 14 mm

Saga

Varenr.
SA501029
Lager
På forespørsel
Pris
kr 579 pr. m².

Saga Basic Eik 3-stavs eikeparkett

Dette er en klassisk og elegant 3-stavs eikeparkett fra Saga.Dette er en rustikk parkett som kommer i en tradisjonell gyllen farge. Parketten har et toppsjikt på 3,2 mm, noe som tilsier at den kan slipes ned opptil flere ganger. Dette er en parkett som vil vare i mange år.

3-stavs parkett av eik fra Saga

Saga Basic Eik 3-stavs parkett er en tradisjonell eikeparkett, som gir et elegant og tidløst uttrykk i hjemmet ditt. Denne parketten er laget av kvalitetsmaterialer og har en eikeoverflate som gir en varm og innbydende følelse. 3-stavs designet gir et unikt utseende og gir rommene dine et litt mer livlig preg. Parketten er enkel å legge med sitt klikksystem (5Gc) og enkel å vedlikeholde, noe som gjør den til et godt valg for både nye og eksisterende hjem. Investere i Saga Basic Eik 3-stavs parkett er en sikker måte å forbedre utseendet og verdien på hjemmet ditt. Oppgrader hjemmet ditt med denne vakre og slitesterke 3-stavs parketten.

Norges største gulvbutikk

Saga Basic Eik 3-stavsparkett kan bestilles både på nett og i vår gulvbutikk. Hos oss kan du trygt kjøpe gulv både på nett og i butikk. Vi leverer gulv over hele landet. Vi hjelper deg slik at du får med alt av tilbehør og riktig frakt. Alt til avtalt pris og leveringstid. Prisen er den samme på nett, telefon og i butikk.Velkommen til en hyggelig handel.

Varemerke
Saga
Kolleksjon
Basic
Materiale
Eik
Design
3-stav
Valør
Medium
Farge
Naturell
Overflatebehandling
Mattlakk
Brinellverdi
4 - meget hardt tre
Tykkelse
14 mm
Bredde
207 mm
Lengde
2200 mm
Lås
Klikksystem
Monteringsmetode
Flytende eller hellimes
Tåler gulvvarme
Egnet maks 27C overflatetemp
Kan legges i fuktige rom
Nei
Kontakt meg
Fyll inn feltene under og klikk
send for å gi oss en tilbakemelding
*
*
*