Kährs Småland Eik Handbörd

Plank 187 mm, håndskrapet, røkt, oljet grå

Kährs

Varenr.
151NDSEK06KW
Lager
På forespørsel
Pris
kr 1 899 pr. m².

Kährs Småland Eik Handbörd - et elegant tregulv som gir assosiasjoner til drivved

Forblåst utseende og følelse av grå nyanser mot en røkt bakgrund - Eik Handbörd er et veldig rustikt 1-stavs plankegulv med store kvister og sprekker som gir gulvet et slitt utseende. Grå olje, lett røkt, kraftig børstet, håndskrapet, sagmerker og med fasede kanter som gir et unikt utseende. Skal installasjonsoljes med Kährs Satin Oil Matt rett etter legging.

Småland Collection

Med hevdvunne metoder har Kährs kombinert enestående håndverk, førsteklasses design og de siste produksjons- og overflateteknikkene for å skape et unikt gulv. Unike gulv i eik, ask og bøk som fås i en rekke utforminger og overflatebehandlinger, der fellesnevneren er et eksklusivt utseende og uovertruffen fokus på detaljer,

Kährs Supreme - Overlegen kvalitet og håndverk

Hver plank behandles individuelt med utgangspunkt i dens unike kombinasjon av kvist, årringer og sprekker. Resultatet blir en rustik og dynamisk overflate som forandrer utseende avhengig hvordan lyset faller inn i rommet og fra hvilken vinkel gulvet betraktes. Skal oljes etter legging.

Sertifisert Kährs-ambassadør

Vi er sertifisert Kährs-ambassadør, tildelt av Kährs Academy, som betyr at vi har riktig kvalitet og opplæringsnivå når vi selger Kährs-gulv.

Norges største gulvbutikk

Hos oss kan du kjøpe gulv både på nett og i butikk. Vi hjelper deg slik at du får med alt av tilbehør og riktig frakt. Alt til avtalt pris og leveringstid. Prisen er den samme på nett, telefon og i butikk. Velkommen til en hyggelig handel.

Varemerke
Kährs
Kolleksjon
Småland
Materiale
Eik
Design
Plank 1-stav
Sortering
Rustikal
Valør
Mørk
Farge
Grå
Overflatebehandling
Olje
Fas
Fas 4-sider
Brinellverdi
4 - meget hardt tre
Tykkelse
15 mm
Bredde
187 mm
Lengde
2420 mm
Lås
Woodloc
Tåler gulvvarme
Egnet maks 27C overflatetemp
Kan legges i fuktige rom
Nei
Kontakt meg
Fyll inn feltene under og klikk
send for å gi oss en tilbakemelding
*
*
*