Kährs Småland Eik Klinta

Plank 187 mm, håndskrapet, børstet, oljet

Kährs

Varenr.
151NCSEK07KW240
Lager
På forespørsel
Pris
kr 1 699 pr. m².

Kährs Småland Eik Klinta - et elegant og uttrykksfullt plankegulv

Den gjennomsiktige hvite pigmenteringen på dette 1-stavs eikegulvet fra Småland Collection skaper et naturlig blekt inntrykk. Hvert bord er omhyggelig håndskrapet, noe som fremhever kvister og det balanserte rustikke utseendet på gulvet. Fasede kanter på fire sider forsterker det klassiske plankeutseendet. Hvert bord er forsiktig børstet for å få frem særegenheten og fremheve den naturlige strukturen i treet.

Ekstra lange 1-stavs plankegulv fra Kährs

Toppskiktet på hvert 1-stavsbord er saget fra ett enkelt stykke tre. Det naturlige utseende til treet, med kvister og variasjoner i farge og fiber, reflekteres i dette. Enkelte kolleksjoner av plankegulv har liten variasjon i farge og minimalt med kvist, mens andre har store variasjoner. XL-plankegulv er 1-stavsgulv med store bredder og lengder.

Sertifisert Kährs-ambassadør

Vi er sertifisert Kährs-ambassadør, tildelt av Kährs Academy, som betyr at vi har riktig kvalitet og opplæringsnivå når vi selger Kährs-gulv.

Norges største gulvbutikk

Hos oss kan du kjøpe gulv både på nett og i butikk. Vi hjelper deg slik at du får med alt av tilbehør og riktig frakt. Alt til avtalt pris og leveringstid. Prisen er den samme på nett, telefon og i butikk. Velkommen til en hyggelig handel.

Varemerke
Kährs
Kolleksjon
Småland
Materiale
Eik
Design
Plank 1-stav
Valør
Lys
Farge
Naturell
Overflatebehandling
Børstet oljet
Brinellverdi
4 - meget hardt tre
Tykkelse
15 mm
Bredde
187 mm
Lengde
2420 mm
Lås
Woodloc
Tåler gulvvarme
Egnet maks 27C overflatetemp
Kan legges i fuktige rom
Nei
Kontakt meg
Fyll inn feltene under og klikk
send for å gi oss en tilbakemelding
*
*
*