Meister PD400 Eik Harmonious Pure

Plank 180mm. Børstet, faset, hvit mattlakk

Meister

Varenr.
ME5389008540
Lager
På forespørsel
Pris
kr 999 pr. m².

Eik Harmonious Pure - et jevnt hvitfarget plankegulv

Harmonious Pure er en av våre mest populære gulv, med sitt rolige og balanserte utseende og et naturlig fargespill.

Eikegulv er svært populært og blir mye brukt i interiør på grunn av treets egenskaper. Strukturen og utseendet blir ansett som både moderne og tradisjonelt. Treet kan gi mange mønstre, og designet varierer fra rolig til uttrykksfullt. Lysere ytterved og kvister gir store nyansevariasjoner og muligheter for både naturlige og fargede gulv. Eik eldes og blir mer gyllen med årene. Gulvet kan da slipes og oljes eller lakkes, så blir det som nytt.

Harmonious er den naturlige sorteringen, hentet ut av de delene i trestokken med et rolig og balansert utseende som har et naturlig fargespill. Mindre mengde kvist og ingen yteved.

Børsting av overflaten fremhever den naturlige strukturen i treet og gir gulvet den «ekte» tre følelsen. Den endelige teksturen avhengig av homogeniteten i det naturlige treverket. Strukturen kan variere på en planke og fra planke til planke.

Fasede kanter på bordene fremhever plankene. Langsidene har en V-fas som understreker den naturlige karakteren til planken og gir gulvet en skulpturell «endeløs karakter».

Duratec plus en beskyttende matt lakk som fremhever treet spesielt godt. Den gir et varmt, naturlig utseende og trenger ingen etter oljing. Overflatebehandlingen er spesielt slitesterk og gir parketten lang levetid, samtidig er den lett og ta vare på. Lakkforseglingen består av syv lag formaldehydfri, UV-herdet og økologisk ufarlig akryllakk.


Parkett fra Meister

MEISTER-parkett kalles "parkett med lang levetid" fordi dette gulvet med sine spesielle tekniske egenskaper er ekstremt holdbart. I motsetning til konvensjonell prefabrikkert parkett, er det ekstremt motstandsdyktige og dimensjonsstabile mellomlaget laget av HDF (fiberplate med høy tetthet). Det sikrer at fallende gjenstander, gåing med høye hæler eller andre mekaniske krefter gjør mye mindre skade enn med konvensjonell parkett med et midtre lag med granved. Siden det er spesielt tungt, øker også den installerte overflaten vekten. Dette har en positiv effekt på rommet og ganglydegenskapene. Kort sagt: du har mer ro i rommet! Takket være den perfekte forbindelsen mellom det slitende laget av edelt tre og HDF-midtsjiktet, kan flerlagsparkett spare rundt en tidel av tre sammenlignet med et massivt tregulv.


Norges største gulvbutikk

Hos oss kan du kjøpe gulv både på nett og i butikk. Vi hjelper deg slik at du får med alt av tilbehør og riktig frakt. Alt til avtalt pris og leveringstid. Prisen er den samme på nett, telefon og i butikk. Velkommen til en hyggelig handel.

Varemerke
Meister
Kolleksjon
Cottage PD400
Materiale
Eik
Design
Plank 1-stav
Valør
Lys
Farge
Naturell
Overflatebehandling
Mattlakk
Brinellverdi
4 - meget hardt tre
Tykkelse
13 mm
Bredde
180 mm
Lengde
2200 mm
Lås
MasterclicPlus
Tåler gulvvarme
Egnet maks 27C overflatetemp
Kan legges i fuktige rom
Nei
Kontakt meg
Fyll inn feltene under og klikk
send for å gi oss en tilbakemelding
*
*
*