Parador 3060 Eik Muscat Natur plank

Plank 185 mm, naturolje hvit

Parador

Varenr.
PA1578102
Lager
På forespørsel
Pris
kr 879 pr. m².

Parador Eik Muscat Nature - parkett

Parador Eik Muscat Nature er en naturoljet parkett som passer inn i de fleste hjem, samt skaper en god atmosfære i rommet. På kanten av gulvet er det laget en liten fas som er med på å fremheve de brede parkettbordene.

Parador Classic 3060 Eik Muscat er en 1-stavs parkett av eik i kolleksjonen Classic 3060 til Parador.

Classic 3060 oppfyller de høyeste krav til både design og kvalitet. Det høykvalitetskonstruerte tregulvet med naturoljetoverflate, skaper en helt spesiell og naturlig atmosfære for enhver stuestemning. Gulvplankene er av høy kvalitet og finnes i formatet 2200 x 185 x 13 mm. Den firesidige minifasingen fremhever diskret hver enkelt planke og understreker dermed den naturlige kvaliteten til tregulvet. Dette er et gulv som er enkelt å montere på grunn av sitt automatic-click-system. Gulvet kan monteres flytende på plant fast underlag, men kan også hellimes.


Eikegulv fra Parador

Eik er svært populært og blir mye brukt i interiør på grunn av treets egenskaper. Strukturen og utseendet blir ansett som både moderne og tradisjonelt. Treet kan gi mange mønstre, og designet varierer fra rolig til uttrykksfullt. Lysere ytterved og kvister gir store nyansevariasjoner og muligheter for både naturlige og fargede gulv.

  • Hardhetsgrad: 3,7.
  • Fargeendring: Eik eldes og blir mer gyllen

Virkelig skjønnhet gleder ikke bare øyet, det naturlige utseendet på Parador-parketten gir gulvet karakter. Med forskjellige overflatebehandlingene og bearbeidinger får de sitt særpreg.

Sortering Classic har et livlig spekter mellom harmonisk naturlig og uberørt utseende.


Norges største gulvbutikk

Hos oss kan du kjøpe gulv både på nett og i butikk. Vi hjelper deg slik at du får med alt av tilbehør og riktig frakt. Alt til avtalt pris og leveringstid. Prisen er den samme på nett, telefon og i butikk. Velkommen til en hyggelig handel.

Varemerke
Parador
Kolleksjon
Classic 3060
Materiale
Eik
Design
Plank 1-stav
Sortering
Natur
Valør
Lys
Farge
Naturell
Overflatebehandling
Olje
Brinellverdi
4 - meget hardt tre
Tykkelse
13 mm
Bredde
185 mm
Lengde
2200 mm
Lås
Klikksystem
Tåler gulvvarme
Egnet maks 27C overflatetemp
Kan legges i fuktige rom
Nei

Dokumenter

Kontakt meg
Fyll inn feltene under og klikk
send for å gi oss en tilbakemelding
*
*
*