Parador Ash Wide Plank Oljet Classic 3060

Parador

Varenr.
PA1739922
Lager
På forespørsel
Pris
kr 959 pr. m².

Parador Classic 3060 Ash Wide Plank Oljet

Dette er en lys parkett laget av tresorten ask. Ask er et meget hardt treslag, som gjør at den er slitesterk og holder i mange år. Askeparketten har livlige årespill og et naturlig uttrykk som viser det karakteristiske spillet mellom kjerneved og yteved.

Parador Classic 3060 Ash Wide Plank Oljet er en parkett av ask med et livlig utseende, som understreker treets opprinnelige karakter. Parketten er laget av tresorten ask, som er et hardt, seigt og fleksibelt treslag. Dette gjør at askeparketten tåler slitasje og holder i mange år.

Classic 3060 oppfyller de høyeste krav til både design og kvalitet. Det høykvalitetskonstruerte tregulvet med naturoljet overflate, skaper en helt spesiell og naturlig atmosfære for enhver stuestemning.

Gulvplankene er av høy kvalitet og finnes i formatet 2200 x 185 x 13 mm. Dette er et gulv som er enkelt å montere på grunn av sitt automatic-click-system med lang endekantlås. Gulvet kan monteres flytende på plant fast underlag, men kan også hellimes. Kan monteres på gulvvarme. ,

 

 

Varemerke
Parador
Kolleksjon
Classic 3060
Materiale
Ask
Design
Plank 1-stav
Sortering
Living
Valør
Lys
Farge
Naturell
Overflatebehandling
Olje
Fas
Fas 4-sider
Brinellverdi
4 - meget hardt tre
Tykkelse
13 mm
Bredde
185 mm
Lengde
2200 mm
Lås
Automatic-Click
Monteringsmetode
Flytende eller hellimes
Tåler gulvvarme
Egnet maks 27C overflatetemp
Kan legges i fuktige rom
Nei
Kontakt meg
Fyll inn feltene under og klikk
send for å gi oss en tilbakemelding
*
*
*