Parador Classic 3060 Eik Lightly Smoked Oljet

Parador

Varenr.
PA1739907
Lager
På forespørsel
Pris
kr 929 pr. m².

Parador Classic 3060 Lightly Smoked Oak

Dette er en naturoljet klassisk parkett som passer i alle husets rom og skaper en god atmosfære.  En parkett med harmonisk tretekstur og fine fargenyanser. Plankene har en allsidig mini-fas, som diskret avbryter utseendet på de installerte planker og understreker det typiske konstruerte tregulvutseendet.
 

Parador Classic 3060 Eik Wide Plank Lightly Smoked Oak er en 1-stavs rustikal eikeparkett i kolleksjonen Classic 3060 til Parador. Dette er et uttrykksfult og rustikk gulv som inneholder naturlige fargevariasjoner, yteved, store kvister, utbredt kvist og sprekker. Gulvet gir rommet et livfullt inntrykk.

Classic 3060 oppfyller de høyeste krav til både design og kvalitet. Det høykvalitetskonstruerte tregulvet med naturoljet overflate, skaper en helt spesiell og naturlig atmosfære for enhver stuestemning.

Gulvplankene er av høy kvalitet og finnes i formatet 2200 x 185 x 13 mm. Den firesidige minifasingen fremhever diskret hver enkelt planke og understreker dermed den naturlige kvaliteten til tregulvet.

Dette er et gulv som er enkelt å montere på grunn av sitt automatic-click-system med lang endekantlås. Gulvet kan monteres flytende på plant fast underlag, men kan også hellimes.

 

 

 

Varemerke
Parador
Kolleksjon
Classic 3060
Materiale
Eik
Design
Plank 1-stav
Sortering
Rustikal
Valør
Medium, Mørk
Farge
Naturell
Overflatebehandling
Olje
Fas
Minifas 4-sider
Brinellverdi
4 - meget hardt tre
Tykkelse
13 mm
Bredde
185 mm
Lengde
2200 mm
Lås
Automatic-Click
Monteringsmetode
Flytende eller hellimes
Tåler gulvvarme
Egnet maks 27C overflatetemp
Kan legges i fuktige rom
Nei
Kontakt meg
Fyll inn feltene under og klikk
send for å gi oss en tilbakemelding
*
*
*