Parador Classic 3060 Eik Select mattlakk

Plank 185mm. Mattlakk

Parador

Varenr.
PA1518123
Lager
Bestillingsvare
Pris
kr 1 219 pr. m².

Parador Classic 3060 Eik Select Mattlakk

Dette er en naturfarget og mattlakkert klassisk parkett som passer i alle husets rom. En parkett med harmonisk tretekstur og fine fargenyanser. Plankene har en allsidig mini-fas, som diskret avbryter utseendet på de installerte planker og understreker det typiske konstruerte tregulvutseendet.

 

Parador Classic 3060 Eik Select er en mattlakk er en 1-stavs parkett av eik i kolleksjonen Classic 3060 til Parador. Classic 3060 oppfyller de høyeste krav til både design og kvalitet. Det høykvalitetskonstruerte tregulvet med naturoljet overflate, skaper en helt spesiell og naturlig atmosfære for enhver stuestemning.

Parketten inneholder svært lite kvister og utbedret kvist. Gulvplankene er av høy kvalitet og finnes i formatet 2200 x 185 x 13 mm. Den firesidige minifasingen fremhever diskret hver enkelt planke og understreker dermed den naturlige kvaliteten til tregulvet.

Eikegulv er svært populært og blir mye brukt i interiør på grunn av treets egenskaper. Strukturen og utseendet blir ansett som både moderne og tradisjonelt. Treet kan gi mange mønstre, og designet varierer fra rolig til uttrykksfullt. Lysere ytterved og kvister gir store nyansevariasjoner og muligheter for både naturlige og fargede gulv.

  • Hardhetsgrad: 3,7.
  • Fargeendring: Eik eldes og blir mer gyllen.

Dette er et gulv som er enkelt å montere på grunn av sitt automatic-click-system med lang endekantlås. Gulvet kan monteres flytende på plant fast underlag, men kan også hellimes. Gulvet kan legges over gulvvarme.

Varemerke
Parador
Kolleksjon
Classic 3060
Materiale
Eik
Design
Plank 1-stav
Sortering
Select
Valør
Medium
Farge
Naturell
Overflatebehandling
Mattlakk
Fas
Minifas 4-sider
Brinellverdi
4 - meget hardt tre
Tykkelse
13 mm
Bredde
185 mm
Lengde
2200 mm
Lås
Automatic-Click
Monteringsmetode
Flytende eller hellimes
Tåler gulvvarme
Egnet maks 27C overflatetemp
Kan legges i fuktige rom
Nei
Kontakt meg
Fyll inn feltene under og klikk
send for å gi oss en tilbakemelding
*