Parador Classic 3060 Thermo Eik Børstet Oljet

Parador

Varenr.
pa1739924
Lager
På forespørsel
Pris
kr 1 099 pr. m².

Parador Classic 3060 Thermo Eik Børstet Oljet

Dette er en mørkebrun parkett som skaper dybde og intensitet i interiøret. Den mørke parketten oppfattes ofte som elegant og gir ofte rommet en lun og hjemmetrivelig følelse.

 

Parador Thermo Oak Medium Brushed Olje Plus er en 1-stavs mørkebrun parkett av eik i kolleksjonen Classic 3060 til Parador. Parketten er preget av et livlig utseende og understreker treets opprinnelige karakter.

Classic 3060 oppfyller de høyeste krav til både design og kvalitet. Det høykvalitetskonstruerte tregulvet med naturoljet overflate, skaper en helt spesiell og naturlig atmosfære for enhver stuestemning.

Eikegulv er svært populært og blir mye brukt i interiør på grunn av treets egenskaper. Strukturen og utseendet blir ansett som både moderne og tradisjonelt. Treet kan gi mange mønstre, og designet varierer fra rolig til uttrykksfullt. Lysere ytterved og kvister gir store nyansevariasjoner og muligheter for både naturlige og fargede gulv.

  • Hardhetsgrad: 3,7.
  • Fargeendring: Eik eldes og blir mer gyllen.

Gulvplankene er av høy kvalitet og finnes i formatet 2200 x 185 x 13 mm. Den firesidige minifasingen fremhever diskret hver enkelt planke og understreker dermed den naturlige kvaliteten til tregulvet.

Dette er et gulv som er enkelt å montere på grunn av sitt automatic-click-system med lang endekantlås. Gulvet kan monteres flytende på plant fast underlag, men kan også hellimes.


 


 

Varemerke
Parador
Kolleksjon
Classic 3060
Materiale
Eik
Design
Plank 1-stav
Sortering
Living
Valør
Mørk
Farge
Brun
Overflatebehandling
Olje
Fas
Fas 4-sider
Brinellverdi
4 - meget hardt tre
Tykkelse
13 mm
Bredde
185 mm
Lengde
2200 mm
Lås
Automatic-Click
Monteringsmetode
Flytende eller hellimes
Tåler gulvvarme
Egnet maks 27C overflatetemp
Kan legges i fuktige rom
Nei
Kontakt meg
Fyll inn feltene under og klikk
send for å gi oss en tilbakemelding
*
*
*