Parador Trendtime8 Eik Handcrafted Limed

Parkett plank 190mm. Naturoljet, håndskrapet, faset, røkt

Parador

Varenr.
PA1739950
Lager
Bestillingsvare
Pris
kr 819 pr. m².

Parador Trendtime 8 Eik Handcrafted Limed - tregulv

Dette parkettgulvet har et nydelig fargespill og kvist som passer inn i de fleste hjem. På kanten av gulvet er det laget en liten fas, dette er med på å fremheve de brede parkettbordene som er 185 mm.

Parador Trendtime 8 Eik Handcrafted Lime er en 1-stavs parkett av eik i kolleksjonen Trendtime til Parador. Trendtime 8 oppfyller de høyeste krav til både design og kvalitet. Det høykvalitetskonstruerte tregulvet med naturoljet overflate, skaper en helt spesiell og naturlig atmosfære for enhver stuestemning. Gulvplankene er av høy kvalitet og finnes i formatet 1882x 190 x 15 mm. Den firesidige minifasingen fremhever diskret hver enkelt planke og understreker dermed den naturlige kvaliteten til tregulvet. Dette er et gulv som er enkelt å montere på grunn av sitt automatic-click-system. Gulvet kan monteres flytende på plant fast underlag, men kan også hellimes.


Eikegulv fra Parador

Eik - Er svært populært og blir mye brukt i interiør på grunn av treets egenskaper. Strukturen og utseendet blir ansett som både moderne og tradisjonelt. Treet kan gi mange mønstre, og designet varierer fra rolig til uttrykksfullt. Lysere ytterved og kvister gir store nyansevariasjoner og muligheter for både naturlige og fargede gulv.

  • Hardhetsgrad: 3,7.
  • Fargeendring: Eik eldes og blir mer gylle.

Overflate design - Virkelig skjønnhet gleder ikke bare øyet - det naturlige utseendet på Parador parketten gir gulvet karakter. Med forskjellige overflatebehandlingene og bearbeidinger får de sitt særpreg.

Classic - Sortering Classic har et livlig spekter mellom harmonisk naturlig og uberørt utseende.

Handcrafred- En spesielt myk og subtil variant blant overflatestrukturene, som kombinerer alle varianter.

Natural oil plus - Den spesielle oljen gir en optimal følelse med forbedret slitestyrke til gulv i hjemmet.

Garanti - 25 år


Norges største gulvbutikk

Vi er en autorisert forhandler av Parador-gulv. Hos oss kan du kjøpe gulv både på nett og i butikk. Vi hjelper deg slik at du får med alt av tilbehør og riktig frakt. Alt til avtalt pris og leveringstid. Prisen er den samme på nett, telefon og i butikk. Velkommen til en hyggelig handel.

Varemerke
Parador
Kolleksjon
Trendtime 8
Materiale
Eik
Design
Plank 1-stav
Valør
Medium
Farge
Naturell
Overflatebehandling
Olje
Fas
Fas 4-sider
Brinellverdi
4 - meget hardt tre
Tykkelse
14 mm
Bredde
190 mm
Lengde
1882 mm
Lås
Automatic-Click
Tåler gulvvarme
Egnet maks 27C overflatetemp
Kan legges i fuktige rom
Nei

Dokumenter

Kontakt meg
Fyll inn feltene under og klikk
send for å gi oss en tilbakemelding
*