Parkett - Kährs Eik Paris ultramatt

Plank 187 mm. Børstet, mikrofas, ultramatt

Kährs

Varenr.
151N4AEK0LKW
Lager
På forespørsel
Pris
kr 1 699 pr. m².

Kährs Capital Eik Paris - parkett med ultramatt lakk

Kährs Paris er et parkettgulv (1-stav) med eleganse i en dempet hvit tone. De blonde nyansene i dette hvite, 1-stavsgulvet fra Capital Collection er balansert med en jevn fargevariasjon mellom planker. Bare den reneste kvalitet eiketømmer er brukt, og hvert bord er forsiktig børstet for å få fram de naturlige særegenhetene og fremheve den naturlige strukturen av treet. Den lysabsorberende, ultramatt lakkfinishen skaper inntrykk av nysaget tømmer, som effektivt eliminerer skinn i gulvet og beskytter treet mot daglig slitasje. Mikrofas på fire sider forsterker det klassiske plankeutseendet.

Original-serien til Kährs

Gulvet har fargevariasjoner og kan inneholde mindre kvister. Ved å benytte matt lakk trenger gulvet minimalt med vedlikehold, overflaten er børstet med mikro-fasade kanter. Kährs Original er Kährs bredeste utvalg av tregulv og er produsert i henhold til den patenterte trelags laminatparkettteknologien som har en total tykkelse på 15 mm. Kährs tregulv fra Original-serien med en tykkelse på 15 mm har 30 års garanti. Gulvet kan slipes 3-4 ganger, slik at flere generasjoner kan ha glede av dem. Kährs Original kan brukes i en rekke miljøer, for eksempel i hjem, kontorer og butikker. Kährs Paris-gulv er en del av Capitol Collection, en kolleksjon som inneholder planke (1-stavs) gulv i et grandiost format. Samlingen er definert av lange, brede planker i ren sortering. Råmaterialet er nøye utvalgt for gulvet for å utstråle en lavmælt eleganse. Pakkene inkluderer start/stopp-tavle. Gulvene leveres med baksiden av gulvet oppover, for å sikre at gulvet ikke blir ripet opp eller skadet under transport.

Sortering Calm

Disse lavmælte elegante gulvene er laget av ensartet og jevnt tre med naturlige variasjoner i fargetone og tekstur. De kan være lyse eller mørke avhengig av tresort.

Ekstra lange 1-stavs parkett fra Kährs

Toppskiktet på hvert 1-stavsbord er saget fra ett enkelt stykke tre. Det naturlige utseende til treet, med kvister og variasjoner i farge og fiber, reflekteres i dette. Enkelte kolleksjoner av plankegulv har liten variasjon i farge og minimalt med kvist, mens andre har store variasjoner. XL-plankegulv er 1-stavsgulv med store bredder og lengder.

Sertifisert Kährs-ambassadør

Vi er sertifisert Kährs-ambassadør, tildelt av Kährs Academy, som betyr at vi har riktig kvalitet og opplæringsnivå når vi selger Kährs-gulv.

Norges største gulvbutikk

Hos oss kan du kjøpe gulv både på nett og i butikk. Vi hjelper deg slik at du får med alt av tilbehør og riktig frakt. Alt til avtalt pris og leveringstid. Prisen er den samme på nett, telefon og i butikk. Velkommen til en hyggelig handel.

Varemerke
Kährs
Kolleksjon
Capital, Parkett Orginal
Materiale
Eik
Design
Plank 1-stav
Sortering
Select
Valør
Lys
Farge
Hvit
Overflatebehandling
Børstet mattlakk, Ultramatt lakk
Fas
Mikrofas 4 sider
Brinellverdi
4 - meget hardt tre
Tykkelse
15 mm
Bredde
187 mm
Lengde
2266 mm
Lås
Woodloc
Tåler gulvvarme
Egnet maks 27C overflatetemp
Kan legges i fuktige rom
Nei
Kontakt meg
Fyll inn feltene under og klikk
send for å gi oss en tilbakemelding
*
*
*