Parkett - Meister PD400 American Walnut Lively 9009

Plank 180 x 2200 mm, børstet, ultra matt lakk, 1-stavs parkett, 9009

Meister

Varenr.
ME5219009009
Lager
På forespørsel
Pris
kr 1 619 pr. m².

Ultramatt lakkert 1-stavs brun parkett av valnøtt - Meister American walnut lively

Opplev elegansen av en mørk 1-stavs valnøttparkett. Denne tidløse parketten er laget av ekte valnøttre og gir rommet en varm og innbydende atmosfære. Med en dyp, mørk farge og et subtilt mønster i treverket, gir denne parketten en sofistikert og moderne stil til ethvert rom. Gi ditt hjem en luksuriøs følelse med en mørk 1-stavs parkett.

Meister PD 400, ultramattlakkert 1-stavs parkett

Opplev naturens skjønnhet i ditt eget hjem med denne ultramattlakkerte  1-stavsparketten fra Meister. Med sine 2200 mm lange og 180 mm brede parkettbord, er dette en parkett som gir rommet et elegant uttrykk.

Vedlikeholdet av denne parketten er enkelt og stressfritt. Med regelmessig mopping vil gulvet ditt holde seg rent og i god stand i mange år fremover.

Hvis du ønsker å investere i en vakker parkett som vil gi ditt hjem en følelse av varme og naturlighet, bør du definitivt vurdere denne 1-stavs parketten i serien PD400 fra Meister. Dette er en investering som vil gi deg glede og tilfredshet i mange år fremover, samtidig som det vil øke verdien av din bolig.

Norges største gulvbutikk

Hos oss kan du kjøpe gulv både på nett og i butikk. Vi hjelper deg slik at du får med alt av tilbehør og riktig frakt. Alt til avtalt pris og leveringstid. Prisen er den samme på nett, telefon og i butikk. Vi holder til i store lokaler i Østre Aker vei 205, kun 5 minutter fra Alnabru i Oslo. Velkommen til en hyggelig handel i vår gulvbutikk.

Varemerke
Meister
Kolleksjon
Parkett PD 400
Materiale
Valnøtt
Design
Plank 1-stav
Valør
Mørk
Farge
Brun
Overflatebehandling
Ultramatt lakk
Fas
Minifas 2-sider
Brinellverdi
4 - meget hardt tre
Tykkelse
13 mm
Bredde
180 mm
Lengde
2200 mm
Lås
Klikksystem, MasterclicPlus
Monteringsmetode
Flytende eller hellimes
Tåler gulvvarme
Egnet maks 27C overflatetemp
Kan legges i fuktige rom
Nei
Kontakt meg
Fyll inn feltene under og klikk
send for å gi oss en tilbakemelding
*
*
*