Parkett - Meister PD400 Limed White Authentic Eik 9003

Plank 180 x 2200 mm, børstet, ultra matt lakk, 1-stavs parkett, 9003

Meister

Varenr.
ME5219009003
Lager
Bestillingsvare
Pris
kr 1 700 pr. m².

Ultramattlakkert parkett - Meister limed white authentic eik

Oppgrader hjemmet ditt med den tidløse elegansen til en lys 1-stavsparkett. Denne vakre gulvløsningen vil umiddelbart gi rommet en åpen og innbydende følelse, samtidig som den tilfører en touch av luksus og stil. Den lyse fargen vil gi rommet et lyst og luftig utseende, og kan være en perfekt match til moderne og minimalistisk innredning. Med en lys 1-stavs eikeparkett vil du definitivt gjøre en investering som vil vare i mange år fremover.

Meister PD 400, ultramattlakkert 1-stavs parkett

Opplev naturens skjønnhet i ditt eget hjem med denne ultramattlakkerte  1-stavsparketten fra Meister. Med sine 2200 mm lange og 180 mm brede parkettbord, er dette en parkett som gir rommet et elegant uttrykk.

Vedlikeholdet av denne parketten er enkelt og stressfritt. Med regelmessig mopping vil gulvet ditt holde seg rent og i god stand i mange år fremover.

Hvis du ønsker å investere i en vakker parkett som vil gi ditt hjem en følelse av varme og naturlighet, bør du definitivt vurdere denne 1-stavs parketten i serien PD400 fra Meister. Dette er en investering som vil gi deg glede og tilfredshet i mange år fremover, samtidig som det vil øke verdien av din bolig.

Norges største gulvbutikk

Hos oss kan du kjøpe gulv både på nett og i butikk. Vi hjelper deg slik at du får med alt av tilbehør og riktig frakt. Alt til avtalt pris og leveringstid. Prisen er den samme på nett, telefon og i butikk. Vi holder til i store lokaler i Østre Aker vei 205, kun 5 minutter fra Alnabru i Oslo. Velkommen til en hyggelig handel i vår gulvbutikk.

Varemerke
Meister
Kolleksjon
Parkett PD 400
Materiale
Eik
Design
Plank 1-stav
Overflatebehandling
Ultramatt lakk
Brinellverdi
4 - meget hardt tre
Tykkelse
13 mm
Bredde
180 mm
Lengde
2200 mm
Lås
Klikksystem, MasterclicPlus
Monteringsmetode
Flytende eller hellimes
Tåler gulvvarme
Egnet maks 27C overflatetemp
Kan legges i fuktige rom
Nei
Kontakt meg
Fyll inn feltene under og klikk
send for å gi oss en tilbakemelding
*