Parkett - Meister PD400 Pure Eik Harmonious 9030 naturoljet

Plank 180 x 2200 mm, børstet, naturoljet parkett, 1-stavs parkett, 9030

Meister

Varenr.
ME5224009030
Lager
Bestillingsvare
Pris
kr 1 189 pr. m².

Naturoljet 1-stavs parkett - Meister pure eik harmonious

En elegant parkett som gir en stilren og moderne look for enhver bolig. Dette er en lys parkett som gir rommet en frisk og lys atmosfære. Parketten kan enkelt kombineres med andre farger og materialer, og skaper dermed en unik stil som passer perfekt til din bolig. Skap et moderne og tidløst uttrykk i din bolig med denne lyse 1-stavsparketten.

Meister PD 400, 1-stav naturoljet parkett

Opplev naturens skjønnhet i ditt eget hjem med denne naturoljede 1-stavsparketten fra Meister. Med sine 2200 mm lange og 180 mm brede parkettbord, er dette en parkett som gir rommet et elegant uttrykk.

Vedlikeholdet av denne parketten er enkelt og stressfritt. Den naturoljede overflaten krever minimalt vedlikehold, og med regelmessig mopping vil gulvet ditt holde seg rent og i god stand i mange år fremover.

Hvis du ønsker å investere i et vakkert gulv som vil gi ditt hjem en følelse av varme og naturlighet, bør du definitivt vurdere denne 1-stavs parketten i serien PD400 fra Meister. Dette er en investering som vil gi deg glede og tilfredshet i mange år fremover, samtidig som det vil øke verdien av din bolig.

Norges største gulvbutikk

Hos oss kan du kjøpe gulv både på nett og i butikk. Vi hjelper deg slik at du får med alt av tilbehør og riktig frakt. Alt til avtalt pris og leveringstid. Prisen er den samme på nett, telefon og i butikk. Vi holder til i store lokaler på Nyland, kun 5 minutter fra Alnabru i Oslo. Velkommen til en hyggelig handel i vår gulvbutikk.

Varemerke
Meister
Kolleksjon
Parkett PD 400
Materiale
Eik
Design
Plank 1-stav
Valør
Lys
Farge
Naturell, Hvit
Overflatebehandling
Olje
Fas
Minifas 2-sider
Brinellverdi
4 - meget hardt tre
Tykkelse
13 mm
Bredde
180 mm
Lengde
2200 mm
Lås
Klikksystem, MasterclicPlus
Monteringsmetode
Flytende eller hellimes
Tåler gulvvarme
Egnet maks 27C overflatetemp
Kan legges i fuktige rom
Nei
Kontakt meg
Fyll inn feltene under og klikk
send for å gi oss en tilbakemelding
*