Tarkett Eik Move White Mattlakkert - parkett

1-stavs parkett, mattlakk

Tarkett

Varenr.
TA7877936
Lager
På forespørsel
Pris
kr 699 pr. m².

Tarkett Move Oak White

Denne lyse parketten fra Tarkett tilfører rommet ditt et friskt og luftig preg, samtidig som den gir en følelse av varme og velvære. Med sitt moderne design og slitesterke overflate er Tarkett Move Oak White det ideelle valget for å skape et lyst og innbydende hjemmemiljø

Opplev tidløs eleganse med Tarkett Move Oak White

Tarkett Eik Move White er en lys og moderne parkett som gir en luftig og lys atmosfære til rommet. Denne parketten har en stilren mattlakkert overflate, som gir et naturlig uttrykk med sine delikate åringsstriper og varme toner. Tarkett Eik Move White vil skape en lys og romslig følelse, samtidig som den naturlige treveden tilfører varme og karakter til interiøret. Denne parketten ere er et utmerket valg for å gi rommet et oppdatert og luftig utseende med en naturlig sjarm.

Parkett fra Tarkett

Tarkett har produsert ekte håndverk siden 1886, dvs Tarkett har produsert parkett i over 135 år. Tarketts tregulv består av 97% fornybare råvarer i form av tre. Trevirket i gulvets slitesjikt er ofte eik fra europeiske skoger. Materialet til mellomsjiktet og baksiden, er gran og furu som hovedsakelig hentes fra svenske og finske skoger. Gamle tregulv skal sendes til energiutvinning der energiinnholdet ivaretas og blir til varme.

Norges største gulvbutikk

Hos oss kan du kjøpe gulv både på nett og i butikk. Vi hjelper deg slik at du får med alt av tilbehør og riktig frakt. Alt til avtalt pris og leveringstid. Prisen er den samme på nett, telefon og i butikk. Velkommen til en hyggelig handel.

Varemerke
Tarkett
Materiale
Eik
Design
Plank 1-stav
Valør
Lys
Farge
Naturell
Overflatebehandling
Mattlakk
Brinellverdi
4 - meget hardt tre
Tykkelse
14 mm
Bredde
190 mm
Lengde
2200 mm
Lås
Klikksystem
Monteringsmetode
Flytende eller hellimes
Tåler gulvvarme
Egnet maks 27C overflatetemp
Kan legges i fuktige rom
Nei
Kontakt meg
Fyll inn feltene under og klikk
send for å gi oss en tilbakemelding
*
*
*