Tarkett Prestige Eik White Sand Plank XT

Plank 190 mm, børstet, hardvoksolje hvit

Tarkett

Varenr.
TA7877046
Lager
På forespørsel
Pris
kr 1 999 pr. m².

Tarkett Prestige Eik White Sand 1-stavs hvitt tregulv

Tarkett Prestige EIk White Sand er et hvitt tregulv som gjør at rommet får et mer luftig og lett uttrykk. Lyse gulv gjør at rommet virker større, de er mer nøytrale og gjør det dermed lettere å møblere rommet.

Tarkett Prestige

Med Prestige hyller vi naturens krefter og treets evne til å stå imot vær og vind. En forsiktig børsting av overflaten fremhever strukturen og patinaen i treet, som om det skulle vært utsatt for sol, sand og vind. Resultatet er et mykt men rustikt utseende, som på treverket i en gammel benk som har stått ved havet i mange år.
 
Den antikkbørstede overflaten er behandlet med hardvoksolje og gjør at gulvet får et mykt og rustikt utseende.  Med Proteco hardvoksolje blir overflaten  silkematt og forsterker følelsen av ekte tregulv. Oljen trenger ned i treet og gjør det aldringsbestandig, mens hardvoksen blir liggende på overflaten og gir ekstra beskyttelse mot slitasje. Som alle andre oljede parkettgulv, må gulvet oljes for vedlikehold hvert andre eller tredje år. Dyp børsting er børsting som går litt dypere og rundere, og som forsterker det rustikke preget i treet. Heritage er tilgjengelig i ti forskjellige varianter.


Tregulv fra Tarkett

Tarkett har produsert ekte håndverk siden 1886, dvs Tarkett har produsert parkett i over 135 år. Tarketts tregulv består av 97% fornybare råvarer i form av tre. Trevirket i gulvets slitesjikt er ofte eik fra europeiske skoger. Materialet til mellomsjiktet og baksiden, er gran og furu som hovedsakelig hentes fra svenske og finske skoger. Gamle tregulv skal sendes til energiutvinning der energiinnholdet ivaretas og blir til varme.


Norges største gulvbutikk

Hos oss kan du kjøpe gulv både på nett og i butikk. Vi hjelper deg slik at du får med alt av tilbehør og riktig frakt. Alt til avtalt pris og leveringstid. Prisen er den samme på nett, telefon og i butikk. Velkommen til en hyggelig handel.

Varemerke
Tarkett
Kolleksjon
Prestige
Materiale
Eik
Design
Plank 1-stav
Valør
Lys
Farge
Hvit
Overflatebehandling
Hardvoksoljet
Fas
Minifas 4-sider
Brinellverdi
4 - meget hardt tre
Tykkelse
14 mm
Bredde
190 mm
Lengde
2200 mm
Lås
2-lock
Monteringsmetode
Flytende eller hellimes
Tåler gulvvarme
Egnet maks 27C overflatetemp
Kan legges i fuktige rom
Nei
Kontakt meg
Fyll inn feltene under og klikk
send for å gi oss en tilbakemelding
*
*
*