Tarkett Shade Eik Essence

Plank 190 mm. Børstet, faset, mattlakk hvit

Tarkett

Varenr.
TA7877050
Lager
På forespørsel
Pris
kr 1 199 pr. m².

Tarkett Shade Eik Essence - en parkett som viser treets naturlige karakter

Tarkett Shade Eik Essence er en av våre fire bestselgere. Dette er et meget populært gulv, som passer i alt fra klassiske hjem til moderne funkisboliger. Dette er et plankegulv med brede bord på 190 mm. 1-stavs gulv med eleganse i en hvit tone. Gulvet har et rolig utseende med moderate fargevariasjoner og kan inneholde mindre kvister og yteved. Børstet med mikro fasadekant på langside. 

Eikegulv er svært populært og blir mye brukt i interiør på grunn av treets egenskaper. Strukturen og utseendet blir ansett som både moderne og tradisjonelt. Treet kan gi mange mønstre, og designet varierer fra rolig til uttrykksfullt. Lysere ytterved og kvister gir store nyansevariasjoner og muligheter for både naturlige og fargede gulv.

Lett børsting som fremhever tremønsteret og kontrastene i fibrene, uten å gå for dypt.

Proteco Natura - Den matte lakken påføres i hele seks lag, som siden herdes slik at parkettgulvet blir ekstra slitesterkt. Lakken doseres i nøyaktig mengde – ikke for tykt og ikke for tynt – bevarer den naturlige fargen, og følelsen blir som på et oljet gulv. Krever imidlertid litt mer pleie fordi en matt overflate alltid trekker til seg mer smuss enn en blank overflate.


Tarkett Shade

Shade er en kolleksjon med elegante parkettgulv som uttrykker treets lunhet gjennom varme og naturlige fargenyanser. Det brede og varierte utvalget skaper muligheter for å skape vakre og lune rom i harmoni med ulike interiørstiler.


Tregulv fra Tarkett

Tarkett har produsert ekte håndverk siden 1886, dvs Tarkett har produsert parkett i over 135 år. Tarketts tregulv består av 97% fornybare råvarer i form av tre. Trevirket i gulvets slitesjikt er ofte eik fra europeiske skoger. Materialet til mellomsjiktet og baksiden, er gran og furu som hovedsakelig hentes fra svenske og finske skoger. Gamle tregulv skal sendes til energiutvinning der energiinnholdet ivaretas og blir til varme.


Norges største gulvbutikk

Hos oss kan du kjøpe gulv både på nett og i butikk. Vi hjelper deg slik at du får med alt av tilbehør og riktig frakt. Alt til avtalt pris og leveringstid. Prisen er den samme på nett, telefon og i butikk. Velkommen til en hyggelig handel.

Varemerke
Tarkett
Kolleksjon
Shade
Materiale
Eik
Design
Plank 1-stav
Sortering
Natur
Valør
Lys
Farge
Naturell
Overflatebehandling
Børstet mattlakk
Fas
Minifas 2-sider
Brinellverdi
4 - meget hardt tre
Tykkelse
14 mm
Bredde
190 mm
Lengde
2200 mm
Lås
2-lock
Monteringsmetode
Flytende eller hellimes
Tåler gulvvarme
Egnet maks 27C overflatetemp
Kan legges i fuktige rom
Ja
Kontakt meg
Fyll inn feltene under og klikk
send for å gi oss en tilbakemelding
*
*
*