Tregulv Kährs European Eik Cornwall

Plank 187 mm Matt lakk, børstet, faset

Kährs

Varenr.
151L8AEK09KW
Lager
På forespørsel
Pris
kr 1 429 pr. m².

Kährs European Eik Cornwall - rustikk tregulv i eikens naturlige farger

Er et matt lakkert 1-stavs plankegulv i rustikk stil med eikens naturlige fargevariasjoner. Kan inneholde store og utbedret kvist. Børstet med fasede kanter. Kährs Eik Cornwall kan brukes i en rekke miljøer, som for eksempel i boliger, kontorer og butikker. Kährs Cornwall inneholder store kvister og finnes i flere lengder og er en del av European Naturals Collection.

Ekstra lange 1-stavs plankegulv fra Kährs

Toppskiktet på hvert 1-stavsbord er saget fra ett enkelt stykke tre. Det naturlige utseende til treet, med kvister og variasjoner i farge og fiber, reflekteres i dette. Enkelte kolleksjoner av plankegulv har liten variasjon i farge og minimalt med kvist, mens andre har store variasjoner. XL-plankegulv er 1-stavsgulv med store bredder og lengder.

Kährs Original er produsert i henhold til Kährs patenterte lamellkonstruksjon, med 3-lag som har en total tykkelse på 15 mm. Lamellkonstruksjonen på Kährs parkettgulv gjør ikke bare gulvet sterkere og mer stabilt – det bidrar også til at råmaterialet kan brukes mer effektivt, og dermed blir miljøpåvirkningen mindre. Kährs tregulv fra Original-serien med en tykkelse på 15 mm har 30 års garanti. Gulvet kan slipes 3-4 ganger slik at flere generasjoner kan ha glede av det. Pakkene inkluderer start/stopp-tavle. Gulvene leveres med baksiden av gulvet oppover, for å sikre at gulvet ikke blir ripet opp eller skadet under transport.

Fargeendring: Noe falming av farger til mellombrunt, halmbrunt.

Lively: Naturlig forekommende variasjoner i treets farge tillatt, fra lyst til mørkebrunt. Produktet har store, naturlige svarte kvister. Kvistene kan variere i størrelse og antall.

Legging: Skal legges flytende på plant, fast underlag som betong, sponplate eller tre. Kan limes ned.

Husk å beregne kapp/svinn ved innkjøp. Normalt går det bort 5% i kapp (8% mønstergulv) ved legging av gulv.


Sertifisert Kährs-ambassadør

Vi er sertifisert Kährs-ambassadør, tildelt av Kährs Academy, som betyr at vi har riktig kvalitet og opplæringsnivå når vi selger Kährs-gulv.

Norges største gulvbutikk

Hos oss kan du kjøpe gulv både på nett og i butikk. Vi hjelper deg slik at du får med alt av tilbehør og riktig frakt. Alt til avtalt pris og leveringstid. Prisen er den samme på nett, telefon og i butikk. Velkommen til en hyggelig handel.

 

Varemerke
Kährs
Kolleksjon
European
Materiale
Eik
Design
Plank 1-stav
Sortering
Living
Valør
Medium
Farge
Naturell
Overflatebehandling
Mattlakk
Fas
Fas 4-sider
Brinellverdi
4 - meget hardt tre
Tykkelse
15 mm
Bredde
187 mm
Lengde
2266 mm
Lås
Woodloc
Monteringsmetode
Flytende eller hellimes
Tåler gulvvarme
Egnet maks 27C overflatetemp
Kan legges i fuktige rom
Nei
Kontakt meg
Fyll inn feltene under og klikk
send for å gi oss en tilbakemelding
*
*
*