Tregulv Kährs Sand Ask Sandvig

Plank 187mm. Hvit mattlakk

Kährs

Varenr.
151L87AK0VKW
Lager
Bestillingsvare
Pris
kr 1 499 pr. m².

Kährs Sand Ask Sandvig - et hvitt uttrykksfullt gulv

Ask Sandvig er et hvitpigmentert 1-stavs plankegulv med fargevariasjoner. Treets mørke brunkjerne i kombinasjon med den lyse ytveden skaper et gulv med stor karakter. Kan inneholde store kvister og utbedret kvist.

Tregulv av ask med vakkert og variert åremønster

Kährs Sand Ask Sandvik er et lakkert 1-stavs gulv av ask. Gulvet kan brukes i en rekke miljøer, som for eksempel i boliger, kontorer og butikker. Ask Sandvig inneholder store kvister og finnes i flere lengder. Kährs Sand Ask Sandvig er en del av Sand Collection, som er en kolleksjon med unike, glaserte gulv i flere hvite sandnyanser for en frisk, ren og stram følelse.

Kährs Original er produsert i henhold til Kährs patenterte lamellkonstruksjon, med 3-lag som har en total tykkelse på 15 mm. Lamellkonstruksjonen på Kährs parkettgulv gjør ikke bare gulvet sterkere og mer stabilt – det bidrar også til at råmaterialet kan brukes mer effektivt, og dermed blir miljøpåvirkningen mindre.  Kährs tregulv fra Original-serien med en tykkelse på 15 mm har 30 års garanti. Gulvet kan slipes 3-4 ganger slik at flere generasjoner kan ha glede av det. Pakkene inkluderer start/stopp-tavle. Gulvene leveres med baksiden av gulvet oppover, for å sikre at gulvet ikke blir ripet opp eller skadet under transport.

Fargeendring - Den lyse kremfargen mørkner og blir sivgul/lysebrun.
 
Lively - Naturlig forekommende variasjoner i treets farge tillatt, fra lyst til mørkebrunt. Produktet har store, naturlige svarte kvister. Kvistene kan variere i størrelse og antall.
 
Husk å beregne kapp/svinn ved innkjøp. Normalt går det bort 5 % i kapp (8% mønstergulv) ved legging av gulv.
 

Sertifisert Kährs-ambassadør

Vi er sertifisert Kährs-ambassadør, tildelt av Kährs Academy, som betyr at vi har riktig kvalitet og opplæringsnivå når vi selger Kährs-gulv.

Norges største gulvbutikk

Hos oss kan du kjøpe gulv både på nett og i butikk. Vi hjelper deg slik at du får med alt av tilbehør og riktig frakt. Alt til avtalt pris og leveringstid. Prisen er den samme på nett, telefon og i butikk. Velkommen til en hyggelig handel
Varemerke
Kährs
Kolleksjon
Sand
Materiale
Ask
Design
Plank 1-stav
Sortering
Living
Valør
Lys
Farge
Hvit
Overflatebehandling
Mattlakk
Fas
Minifas 4-sider
Brinellverdi
4 - meget hardt tre
Tykkelse
15 mm
Bredde
187 mm
Lengde
2266 mm
Lås
Woodloc
Monteringsmetode
Flytende eller hellimes
Tåler gulvvarme
Egnet maks 27C overflatetemp
Kan legges i fuktige rom
Nei
Kontakt meg
Fyll inn feltene under og klikk
send for å gi oss en tilbakemelding
*