Meister Lindura Pure Authentic Eik - Herdet tregulv

1-stavs plankegulv, 27cm bred, Børstet, Hardvoksoljet overflate,

Meister

Varenr.
ME633122890227
Lager
Bestillingsvare
Pris
kr 749 pr. m².

Meister Lindura Pure Authentic - herdet tregulv

Meister Lindura Pure Authentic er et hardvoksoljet tregulv med et nydelig fargespill og kvist som gir et levende og tidløst utseende. Dette gjør at gulvet passer inn i alt fra klassiske til moderne hjem. Dette er et lyst og naturfarget tregulv med 27 cm brede plankebord, som skaper en god atmosfære i rommet.

Lindura, herdet tregulv av høy kvalitet

Med sine brede planker er dette tregulvet fra Lindura-serien til Meister, spesielt godt egnet til store rom. Plankenes spesielle produktstruktur gjør Lindura-gulv ekstremt slitesterkt og er dermed den ideelle gulvløsningen for oppholdsrom med mye trafikk. Tregulvet kan til og med benyttes i visse komersielle rom. De naturoljede plankene gir gulvet en unik naturkvalitet, og skaper en spesiell atmosfære i ethvert rom.

Parkett og tregulv fra Meister

Meister-parkett kalles "parkett med lang levetid" fordi dette gulvet med sine spesielle tekniske egenskaper er ekstremt holdbart. I motsetning til konvensjonell prefabrikkert parkett, er det ekstremt motstandsdyktige og dimensjonsstabile mellomlaget laget av HDF (fiberplate med høy tetthet). Det sikrer at fallende gjenstander, gåing med høye hæler eller andre mekaniske krefter gjør mye mindre skade enn med konvensjonell parkett med et midtre lag med granved. Siden det er spesielt tungt, øker også den installerte overflaten vekten. Dette har en positiv effekt på rommet og ganglydegenskapene. Kort sagt, du har mer ro i rommet! Takket være den perfekte forbindelsen mellom det slitende laget av edelt tre og HDF-midtsjiktet, kan flerlagsparkett spare rundt en tidel av tre sammenlignet med et massivt heltregulv.

Norges største gulvbutikk

Hos oss kan du kjøpe gulv både på nett og i butikk. Vi hjelper deg slik at du får med alt av tilbehør og riktig frakt. Alt til avtalt pris og leveringstid. Prisen er den samme på nett, telefon og i butikk. Du finner vår gulvbutikk i store lokaler på Nyland, kun 5 minutter fra Alnabru i Oslo. Velkommen til en hyggelig handel.

Varemerke
Meister
Kolleksjon
Lindura
Materiale
Eik
Design
Plank 1-stav
Valør
Medium
Farge
Naturell
Overflatebehandling
Olje
Brinellverdi
4 - meget hardt tre
Tykkelse
11 mm
Bredde
270 mm
Lengde
2200 mm
Lås
Woodloc
Monteringsmetode
Flytende eller hellimes
Tåler gulvvarme
Egnet maks 27C overflatetemp
Kan legges i fuktige rom
Nei

Relaterte varer

Kontakt meg
Fyll inn feltene under og klikk
send for å gi oss en tilbakemelding
*