Parador Basic 30 Eik Pastel-grey

Vinylplank 216 mm. Tre tekstur

Parador

Varenr.
PA1513441
Lager
Bestillingsvare
Pris
kr 459 pr. m².

Parador Basic 30 Eik Pastel-grey - klikkvinyl

Dette grå gulvet gir  assosiasjoner til drivved og til tregulv som har blitt eldet gjennom mange år. Grått er en elegant og allsidig farge og har derfor blitt mer populært de siste årene. Parador Basic 30 Pastel-Grey er et gulv som lett tilpasser seg andre farger og kan virke kald eller varm avhengig av fargene rundt seg. Grå gulv er er både beroligende og sofistikert.

Klikkvinyl med HDF-kjerne består vanligvis av fiberplater med svært høy tetthet. Vinylbelegget er en naturtro etterligning av treverk, fliser eller naturstein, med en preget overflate. Gulvet er slitesterkt og enkelt å legge. Parador Basic 30 Eik Pastel-Grey passer meget godt i hjem der det er barn eller hund i hus.

Klikkvinyl med HDF-kjerne

Parador BAsic 30 Eik Pastel-Grey er et vinylgulv med brede planker fra kolleksjonen Basic 30, en god estetisk løsning for nybygg eller oppussing. Den er ikke bare er funksjonell, den møter også de høye krav når det gjelder utseende. De brede plankene i formatet 1207 x 216 x 9,4 mm har børstet trekstur. Den børstede overflaten forsterker den behagelige naturlige følelsen. Designet uten skråkant gjør at det kan lages et lukket installasjonsmønster. Dermed passer den brede planken uten v-fas harmonisk inn i enhver stue.

Gulvet er faset hele veien og gir et autentisk helhetsinntrykk. Det oppstår derfor en spesiell atmosfære som skaper et vakkert og komfortabelt hjem. Parador vinylgulv Basic 30 designgulv har en HDF-kjerneplate med økt beskyttelse mot svelling, som kan utjevne mindre ujevnheter på undergulvet. Vinylgulvene er robuste, antibakterielt og enkle å vedlikeholde og kan enkelt legges takket være Safe-Lock® PRO-klikksystem. Gulvene egner seg for montering på gulvvarme. Det integrerte kork-lydisolasjonen reduserer trinnlyden, sørger for behagelig romakustikk og gir en høy grad av gang- og bokomfort.

Varemerke
Parador
Kolleksjon
Basic 30
Materiale
Vinyl
Design
Plank 1-stav
Overflatebehandling
Trestruktur
Tykkelse
9,4 mm
Bredde
216 mm
Lengde
1207 mm
Lås
Safe-Lock PRO
Monteringsmetode
Flytende
Tåler gulvvarme
Egnet maks 27C overflatetemp
Kan legges i fuktige rom
Nei
Bruksklasse
Priv/komm./industri 23/31
Kontakt meg
Fyll inn feltene under og klikk
send for å gi oss en tilbakemelding
*