Parador Classic 2030 Eik Memory natural

Vinyl plank, trestuktur 216mm

Parador

Varenr.
PA1744613
Lager
På forespørsel
Pris
kr 489 pr. m².

Parador Classic 2030 Eik Memory Natural - klikkvinyl

Parador vinylgulv Eik Memory natural bred planke fra kolleksjonen Classic 2030, er kompromissløs i kvalitet, klassisk design og universelt anvendelig. Den antikke teksturen indikerer et gulv laget av vinyl som oppfyller høy design- og kvalitetsstandard. Den unike sjarmen til ekte tre fremheves og er spesielt autentisk med denne overflatestrukturen.

 

Klikkvinyl med HDF-kjerne, perfekt for deg med hund og barn

Dette designet er tilgjengelig som en bred planke i formatet 1207 x 216 x 9,6 mm. Gulvet er faset hele veien og gir et autentisk helhetsinntrykk. Det oppstår derfor en spesiell atmosfære som skaper et vakkert og komfortabelt hjem. Parador vinylgulv Classic 2030 designgulv har en HDF-kjerneplate med økt beskyttelse mot svelling, som kan utjevne mindre ujevnheter.

Vinylgulvene er robuste, antibakterielt og enkle å vedlikeholde og kan enkelt legges takket være Safe-Lock® PRO-klikksystem. De egner seg for montering på gulvvarme. Trinnlydisolasjonen laget av kork sikrer behagelig romakustikk og høy grad av gang- og bokomfort. Med en planketykkelse på 9,6 mm oppfyller vinylgulv Classic 2030 individuelle designkrav. For privat bruk er det livstids (levetid for den garantiberettigede) produsentgaranti (i henhold til Paradors garantivilkår) på dette elastiske gulvbelegget.

Varemerke
Parador
Kolleksjon
Classic 2030
Materiale
Vinyl
Design
Plank 1-stav
Valør
Medium
Farge
Naturell
Overflatebehandling
Trestruktur
Tykkelse
9,6 mm
Bredde
216 mm
Lengde
1207 mm
Lås
Safe-Lock PRO
Monteringsmetode
Flytende
Tåler gulvvarme
Egnet maks 27C overflatetemp
Kan legges i fuktige rom
Nei
Bruksklasse
Priv/komm./industri 23/31
Kontakt meg
Fyll inn feltene under og klikk
send for å gi oss en tilbakemelding
*
*
*