Parador Classic 2030 Old Wood White Washed

Vinylplank 216mm. Tre tekstur

Parador

Varenr.
PA1513466
Lager
På forespørsel
Pris
kr 489 pr. m².

Parador Classic 2030 Old Wood White Washed - klikkvinyl

Parador Classic 2030 Old Wood White Washed er et grått og uttrykksfullt vinylgulv som gir assosiasjoner til drivved og til tregulv som har blitt eldet gjennom mange år. Dette grå gulvet tilpasser seg lett til andre farger og kan virke kald eller varm avhengig av fargene rundt seg.

Klikkvinyl med HDF-kjerne er like godt egnet til privat og bedriftsmarkedet

Parador Classic 2030 Old Wood White Washed er et vinylgulv med brede planker fra kolleksjonen Classic 2030. Gulvet har kompromissløs kvalitet, et klassisk design, er universelt anvendelig og oppfyller høye design- og kvalitetsstandarder. Klikkvinyl med HDF-kjerne fra Parador har en unike sjarm, hvor overflatestrukturen er veldig autentisk med ekte tre. Dette designet er tilgjengelig som en bred planke i formatet 1207 x 216 x 9,6 mm.

Gulvet er faset hele veien og gir et autentisk helhetsinntrykk. Det oppstår derfor en spesiell atmosfære som skaper et vakkert og komfortabelt hjem. Parador vinylgulv Classic 2030 designgulv har en HDF-kjerneplate med økt beskyttelse mot svelling, som kan utjevne mindre ujevnheter. Vinylgulvet er robust, antibakterielt og enkle å vedlikeholde og kan enkelt legges takket være Safe-Lock® PRO-klikksystem. Gulvene egner seg for montering på gulvvarme. Trinnlydisolasjonen laget av kork, sikrer behagelig romakustikk og høy grad av gang- og bokomfort.

Varemerke
Parador
Kolleksjon
Classic 2030
Materiale
Vinyl
Design
Plank 1-stav
Valør
Lys
Farge
Hvit, Grå
Overflatebehandling
Trestruktur
Tykkelse
9,6 mm
Bredde
216 mm
Lengde
1207 mm
Lås
Safe-Lock PRO
Monteringsmetode
Flytende
Tåler gulvvarme
Egnet maks 27C overflatetemp
Kan legges i fuktige rom
Nei
Bruksklasse
Priv/komm./industri 23/31
Kontakt meg
Fyll inn feltene under og klikk
send for å gi oss en tilbakemelding
*
*
*