Parador Vinyl Basic 30 Wideplank Royal Light-Limed

Klikkvinyl plank 216mm. Tre tekstur

Parador

Varenr.
PA1604831
Lager
På forespørsel
Pris
kr 459 pr. m².

Parador Basic 30 Wideplank Royal Light-Limed - klikkvinyl

Parador Wideplank Royal Light-limed er et lyst og naturlig eikefarget vinylgulv som gjør at rommet får et luftig og lett uttrykk. Plankene har naturlig trestruktur, noe som gir gulvet et autentisk utseende. Den naturelle fargen i gulvet gir rommet en god atmosfære.

Klikkvinyl med HDF-kjerne, gulv perfekt for hund- og barnefamilier

Parador Basic 30 Wideplank Royal Light-Limed er et vinylgulv med brede planker fra kolleksjonen Basic 30, en god estetisk løsning for nybygg eller oppussing. Den er ikke bare er funksjonell, den møter også de høye krav når det gjelder utseende. De brede plankene i formatet 1207 x 216 x 9,4 mm har børstet trekstur. Den børstede overflaten forsterker den behagelige naturlige følelsen. Designet uten skråkant gjør at det kan lages et lukket installasjonsmønster. Dermed passer den brede planken uten v-fas harmonisk inn i enhver stue.

Gulvet er faset hele veien og gir et autentisk helhetsinntrykk. Det oppstår derfor en spesiell atmosfære som skaper et vakkert og komfortabelt hjem. Parador vinylgulv Basic 30 designgulv har en HDF-kjerneplate med økt beskyttelse mot svelling, som kan utjevne mindre ujevnheter i undergulvet. Vinylgulvet er robust, antibakteriell og enkel å vedlikeholde og kan enkelt legges takket være Safe-Lock® PRO-klikksystem. Gulvene egner seg for montering på gulvvarme. Det integrerte kork-lydisolasjonen reduserer trinnlyden, sørger for behagelig romakustikk og gir en høy grad av gang- og bokomfort.

Varemerke
Parador
Kolleksjon
Basic 30
Materiale
Vinyl
Design
Plank 1-stav
Valør
Lys
Farge
Naturell
Overflatebehandling
Trestruktur
Fas
Minifas 4-sider
Tykkelse
9,4 mm
Bredde
216 mm
Lengde
1207 mm
Lås
Safe-Lock PRO
Monteringsmetode
Flytende
Tåler gulvvarme
Egnet maks 27C overflatetemp
Kan legges i fuktige rom
Nei
Bruksklasse
Priv/komm./industri 23/31
Kontakt meg
Fyll inn feltene under og klikk
send for å gi oss en tilbakemelding
*
*
*