Vinylflis - Kährs Luxury Tiles Talung

Vinylflis, 218 mm. Steinstruktur, faset, matt

Kährs

Varenr.
KTCLS3102457
Lager
På forespørsel
Pris
kr 679 pr. m².

Kährs Talung - vinylflis med steindekor

Kährs Talung er en lekker vinylflis med steindekor fra gulvgruppen Luxury Tiles til Kährs. Talung har det naturlige og vakre utseendet til stein, og er et klikkvinylgulv som er like godt egnet både i private hjem som i offentlige bygg. Vinylflisene er ripe- og merkebestadige, samt enkle å vedlikeholde og legge.

Luxury Tiles - vinylflis med et fantastisk utseende og ypperlig kvalitet

Familie, hunder, skitene sko, høye hæler. Vi vet at gulv i de fleste moderne hjem utsettes for mange utfordringer. Dette er grunnen at Kährs har laget en gulvserie med fantastisk utseende som forbedrer hjemmet med en kvalitet som gir deg sinnsro.

Kährs Luxury Tiles er en serie vinylgulv som er laget for hverdagsliv. Vinylflisen har det vakre og naturlige utseende til stein, samtidig som det har alle fordelene når det gjelder styrke og vedlikehold som moderne gulvteknologi kan gi. Det store utvalget av design og farger, gjør det enkelt å finne et gulv som passer din egen interiørstil.

Ikke bare er disse gulvene attraktive og slitesterke, de legger også til rette for et godt innendørsmiljø ettersom de er ftalatfrie, demper lyd og er myke å gå- og leke på. Klikksystemet gjør at de er enkle å legge, selv med undervarme.

Kahrs Talung er et enkelt og vakkert gulv, som gjør hverdagslivet litt mer lukseriøst.

Klikkvinylgulv passer både for hjem og i offentilge miljøer der gulvet skal legges flytende. Vinylflisen har det naturlige og vakre utseende til stein, er ripe- og merkebestandige, samt de er enkle å vedlikeholde og legge.

Kjøp vinylflis online eller i vår gulvbutikk

Hos oss kan du kjøpe gulv både på nett og i butikk. Vi hjelper deg slik at du får med alt av tilbehør og riktig frakt. Alt til avtalt pris og leveringstid. Prisen er den samme på nett, telefon og i butikk. Vi holder til i store lokaler i Østre Aker vei 205, kun 5 minutter fra Alnabru i Oslo. Velkommen til en hyggelig handel i vår gulvbutikk.

Varemerke
Kährs
Kolleksjon
Click 6 mm Stone Collection, Impression Stone Collection, Luxury Tiles
Materiale
Vinyl
Design
Fliser
Valør
Mørk
Farge
Grå
Overflatebehandling
Steinstruktur
Tykkelse
6 mm
Bredde
457 mm
Lengde
914,4 mm
Lås
Click5G
Monteringsmetode
Flytende
Tåler gulvvarme
Egnet maks 27C overflatetemp
Kan legges i fuktige rom
Nei
Kontakt meg
Fyll inn feltene under og klikk
send for å gi oss en tilbakemelding
*
*
*