Vinylgulv Kährs LT Click Herringbone Taiga

Fiskeben 120x720 mm Faset, struktur, matt

Kährs

Varenr.
KTCHW2115120
Lager
På forespørsel
Pris
kr 659 pr. m².

Kährs Herringbone Taiga - fiskebensgulv

Kährs Herringbone Taiga er et fiskebensgulv av vinyl som kan benyttes i alt fra private hjem til butikk- og kontorlokaler. Fiskebensgulv endrer rommet og gjør det mer unikt og karakteristisk, samt det kan virke både moderne og herskapelig på en gang.

Kährs Taiga er et lyst fiskebensmønstret gulv som gjør at rommet kan virke større. Kährs Taiga gir også rommet et luftig og lett uttrykk, noe som kan gjøre dte lettere å møblere.

Luxury Tiles - vinylgulv med et fantastisk utseende og ypperlig kvalitet

Familie, hunder, skitne sko, høye hæler. Vi vet at gulv i de fleste moderne hjem utsettes for mange utfordringer. Dette er grunnen at Kährs har laget en gulvserie med fantastisk utseende som forbedrer hjemmet med en kvalitet som gir deg sinnsro.

Kährs Luxury Tiles er en serie vinylgulv fra Click-kolleksjonen,  som er laget for hverdagsliv. Vinylgulvet har det vakre og naturlige utseende til parkett, samtidig som det har alle fordelene når det gjelder styrke og vedlikehold som moderne gulvteknologi kan gi. Det store utvalget av design og farger, gjør det enkelt å finne et gulv som passer din egen interiørstil.

Ikke bare er disse vinylgulvene attraktive og slitesterke, de legger også til rette for et godt innendørsmiljø ettersom de er ftalatfrie. Vinylgulvet demper trinnlyd og er mykt å gå- og leke på. Klikksystemet gjør at de er enkle å legge, selv med undervarme.

Kolleksjonene fra Kährs LT inneholder massevis av mønstre, alt fra klassisk skifer og tre til dristigere mønstre. Det er utmerket å blande størrelser, farger og strukturer for å skape et gulv som tiltrekker blikket.

Herskapelig og moderne med fiskebensmønster

Fiskebensgulv er en gammel og tradisjonsrik måte å legge gulv på, og har røtter helt tilbake til 1500-tallet. Selv om fiskebensmønster er en klassisk og herskapelig stil, så har det samtidig et moderne og eksklusivt preg over seg. Fiskebensgulv passer godt i alt fra klassiske hjem til moderne funkisboliger.

Kahrs Herringbone Taiga er et enkelt og vakkert LVT-gulv, som gjør hverdagslivet litt mer luksuriøst.

MERK! Dette produktet inneholder to pakker med gulvbelegg, Type A og Type B. Husk å legge til ca 5 % ekstra i avfall ved beregning av forbruk av gulvbelegg. Antall kvm/punkt: 2,08 m² (Høyre = 1,04M² + Venstre = 1,04M²)

Varemerke
Kährs
Materiale
Vinyl
Design
Fiskebensmønster
Valør
Medium
Farge
Grå
Overflatebehandling
Trestruktur
Tykkelse
5 mm
Bredde
120 mm
Lengde
720 mm
Lås
Klikksystem
Tåler gulvvarme
Egnet maks 27C overflatetemp
Kan legges i fuktige rom
Ja
Kontakt meg
Fyll inn feltene under og klikk
send for å gi oss en tilbakemelding
*
*
*