Fakkelpakke - 2 stk fakler med fakkelfot

Fakkelpakke, 2 fakler, 2 fakkelføtter, brennetid 8 timer, 147 cm høy
Varenr.
MI20003
Lager
På lager
Pris
kr 1 249 pr. stk.

Fakkel med fakkelfot i betong

Fakkelpakke med 2 stk fakler og 2 stk fakkelfot i betong. Fakler kan brukes til å markere inngangen til festen, belyse gangstier eller utendørs områder, eller til og med plasseres rundt sitteområder for å gi en koselig og avslappet atmosfære. De skaper også flotte bakgrunner for bilder, noe som gjør det enkelt å fange øyeblikkene fra festen.

Fakkelpakke

Noe magisk skjer når solen begynner å forsvinne under horisonten, og stjernene tennes på nattehimmelen. Det er da de fleste av oss føler en dragning mot livet utendørs, mot kvelder fylt med latter, vennskap, og herlige smaker. Og hva kan bedre forsterke denne atmosfæren enn fakler? De er ikke bare flott for å lyse opp stien, de har også en evne til å få restauranter og utesteder til å se åpne og innbydende ut, og det er nettopp det som trekker kunder dit.

Skap hygge i hagen med fakler

Hvem elsker ikke å tilbringe kvelden utendørs, omgitt av den beroligende susen av vinden og duften av blomster i hagen? En av måtene du kan forvandle hagen din til en magisk oase, er ved å inkludere utendørs fakler. Disse flammende dekorasjonene gir ikke bare en følelse av romantikk og mystikk til hagen din, hagefaklene gir også en varm og innbydende atmosfære som gjør kveldene ekstra spesielle.

Fakler på restauranter og utesteder

Når du går mot en restaurant eller et utested, er førsteinntrykket viktig. Fakler langs inngangen gir umiddelbart en følelse av velkomst. De myke, dansende flammene gir en aura av velvære og invitasjon. Kunder vil føle seg trukket mot dette lyset som en sommerfugl mot en flamme. Fakler bidrar til å skape en intim og hyggelig atmosfære. De flakkende flammene gir et varmt og behagelig lys som får gjestene til å føle seg avslappet og komfortable. Dette er perfekt for romantiske middager eller uformelle sammenkomster hvor folk ønsker å nyte øyeblikket og hverandres selskap.

I en tid der sosiale medier dominerer, er det viktig å ha et instagram-vennlig miljø. Fakler gir en fantastisk bakgrunn for bilder. Gjester vil gjerne dele bilder av den unike atmosfæren på stedet ditt, og dette kan tiltrekke seg enda flere potensielle kunder.

Produktspesifikasjoner for fakkelpakken:

  • Høyde fakkel: 147 cm
  • Farge fakkel: Svart
  • Farge betongfot: Grå
  • Vekt betongfot: 6 kg

Kjøp fakkelpakke på nett eller i vår butikk. Vi holder til i Østre Aker vei 205 ved Nyland stasjon, kun 5 minutter fra Alnabru i Oslo.

Kontakt meg
Fyll inn feltene under og klikk
send for å gi oss en tilbakemelding
*