CTC CombiAir Luft-til-vann-varmepumpe

Varenr.
CT58935
Lager
Ikke tillat kjøp

Luft-til-vann-varmepumpe CTC CombiAir

En serie turtallsregulerte luft/ vann varmepumper som tilpasser seg husets energibehov i løpet av året. For det perfekte inneklimaet kan de produsere både kulde og varme.

En ny serie med effektive turtallstyrte luft-/vann varmepumper

CTC CombiAir er spesielt utviklet for det nordiske klimaet. CTC CombiAir er tilgjengelig i fire størrelser, fra 6 kW til 16 kW. CTC CombiAir er veldig enkelt å installere. Varmepumpene bruker uteluften som energikilde, så det er ikke behov for borehull eller løkker i bakken.

Den turtallstyrte kompressoren tilpasser seg husets strømbehov i løpet av året. Når det kreves mer varme eller varmt vann, øker varmepumpen effekten, og når mindre er nødvendig, går den ned til lavere hastigheter. Takket være dette får du alltid maksimale besparelser.

Varmepumpen er ment å være koblet til vannbårne varmesystemer og kan produsere både varmt vann og kjøling. Når det er kaldest (-20 ° C), kan CTC CombiAir levere en fremløpstemperatur på så mye som 58 ° C, som er tilstrekkelig for både varme og varmt vann. I løpet av de varme dagene på året gir den velutviklede kjølefunksjonen et veldig behagelig inneklima.

CTC CombiAir har automatisk kapasitetskontroll av viften. CTC CombiAir har også en "stille drift" -funksjon som gjør det mulig å planlegge når den trenger å arbeide på et enda lavere støynivå.

Avhengig av hvordan varmesystemet ditt ser ut, kan CTC CombiAir styres på forskjellige måter. Du styrer varmepumpen enten via innendørsmodulen CTC EcoZenith i360 eller styreenhetene CTC EcoLogic L / M. CTC EcoLogic brukes primært hvis du vil supplere et eksisterende anlegg med CTC CombiAir. Disse smarte styreenhetene overvåker og kontrollerer automatisk CTCs varmepumper, toppvarme, buffertanker, solenergi, basseng osv.

Hvis du installerer CTC CombiAir sammen med innendørsmodulen CTC EcoZenith i360, får du et komplett oppvarmings- / kjøle- og varmtvannssystem. CTC EcoZenith i360 har innebygd varmepumpestyring og en svært effektiv varmtvannsbereder. CTC EcoZenith i360 er utstyrt med samme høyeffektive teknologi for varmtvannsberedning som våre geotermiske varmepumper. I kombinasjon med en CTC-varmepumpe produserer den over 300 liter varmt vann.

Både CTC EcoZenith i360 og CTC EcoLogic L / M er utstyrt med en integrert berøringsskjerm, hvor du enkelt kan få tilgang til alle funksjoner og både kan sveipe og bla, akkurat som på smarttelefonen. I tillegg kan du enkelt speile skjermen på nettbrettet, mobilen osv. Fargeberøringsskjermen har tydelige symboler med tekst på valgt språk som gjør det enkelt å justere varme og varmt vann eller å hente informasjon om driften.

CTC EcoZenith i360 og CTC EcoLogic L / M har internett-tilkobling som standard, slik at du enkelt kan fjernstyre varmepumpen. For å passe bedre i smarte hjem kan produktet kobles til Alexa, Google Home og lignende. I tillegg er det forberedt for Smartgrid, noe som betyr at det er forberedt for fremtidens strømnett.

Ved hjelp av smart tilbehør kan du enkelt supplere med solvarme, la en vannmantelovn eller din eksisterende kjele bidra med varme eller koble til et basseng.

Med myUplink-appen kan du overvåke og kontrollere anlegget ditt direkte via mobiltelefonen. Du kan for eksempel justere temperaturen eller motta en alarm i tilfelle det stopper. Appen lastes ned gratis fra App Store eller Google Play.

Fordeler med luft-til-vann-varmepumpeserien CTC CombiAir:

  • Turtallstyrt kompressor
  • Produserer både kjøling og varme
  • Utviklet for det nordsike klimaet
  • Lavt lydnivå, med "stille drift"-funksjon
  • Intelligent innendøsrsmodul med 4,3 tommer berøringsskjerm, CTC EcoZenith i360
  • Fire størrelser: 6, 8, 12 og 16 kW

Vi har 2-3 måneders leveringstid på varmepumper, men kan levere raskere på enkelte modeller. Ønsker du å vite pris og leveringstid på varmepumper, ta kontakt for en uforpliktende samtale.

Kontakt meg
Fyll inn feltene under og klikk
send for å gi oss en tilbakemelding
*
*
*