CTC EcoAir 400 Luft-til-vann-varmepumpe

Varenr.
CT58560
Lager
Bestillingsvare

Luft-til-vann-varmepumpe CTC EcoAir 400

CTC EcoAir 400, en serie luft/vannvarmepumper med effekt på 6–17 kW. Modell: 406–420. CTC EcoAir 400 er en serie luft-/vann-varmepumper for eneboliger, eiendommer og mindre industribygg. CTC EcoAir 400 er konstruert for å gi både høy virkningsgrad og lavt støynivå. CTC EcoAir 400 er en av Sveriges mest solgte luft-/vann-varmepumper.

Luft-/vann-varmepumpe for eneboliger, eiendommer og mindre industribygg

CTC EcoAir 400 er utstyrt med en effektiv og driftssikker kompressor, samt en lyddempende viftekonstruksjon. Det gjør den til en driftssikker, effektiv og stillegående luft/vannvarmepumpe.

CTC EcoAir 400 reduserer oppvarmingskostnadene dine med inntil 70 %, gir varme helt ned til –22 °C og produserer varmtvann som holder inntil 65 °C.

CTC EcoAir 400 overfører luftens energi til varme og varmt vann, og den trenger ikke borehull eller sløyfer i bakken. CTC EcoAir 400 har behovsstyrt automatisk avfrosting som reduserer avfrostingen til et minimum. Det gir mer varme, mer effekt og lengre levetid.

CTC EcoAir 400 fungerer best sammen med innendørsmodulene CTC EcoZenith med innebygd varmepumpestyring. Hvis du har ekstra stort varmtvannsbehov, kan du koble CTC EcoAir 400 sammen med multitanken CTC EcoZenith i555 Pro. Den har en varmtvannskapasitet på over 600 liter, noe som er nok til 15 dusjende tenåringer.

Hvis du vil koble CTC EcoAir 400 til eksisterende anlegg, kompletterer du med styringsmodulen. CTC EcoLogic. Et unikt styresystem som overvåker og styrer CTCs varmepumper, solpaneler, tilskuddsvarme, buffertank, basseng, frikjøling med mer i inntil fire ulike varmesystemer. Hvis energibehovet er ekstra stort, kan inntil ti varmepumper samkjøres.

Oppgitte Ecodesigndata (A+++ till G) gjelder sammen med innemodul.

Fordeler med luft-til-vann-varmepumpen CTC EcoAir 400:

  • God energiklasse: A++
  • Gir inntil 70% lavere oppvarmingskostnader
  • Varmepumpe med lavt støynivå
  • Høy årsvirkegrad: 3,9 i SCOP
  • Enkel å installere
  • Innebygd kondensvannbeholder
  • Styres via mobiltelefonen med CTC Connect+
  • Gir varme ned til -22 °C og produserer vann med temperatur opp til 65 °C

Vi har 2-3 måneders leveringstid på varmepumper, men kan levere raskere på enkelte modeller. Ønsker du å vite pris og leveringstid på varmepumper, ta kontakt for en uforpliktende samtale.

Kontakt meg
Fyll inn feltene under og klikk
send for å gi oss en tilbakemelding
*